«Ο Τελευταίος Έρωτας»

Παρουσίαση του νέου λογοτεχνικού βιβλίου του Δρ. Νικόλαου Κυριαζή

Οι Εκδόσεις ΩΚΕΑΝΟΣ και το Public Bόλου διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» (Κουμουνδούρου & Ιάσονος, Βόλος, τηλ. 24213-50281) την παρουσίαση του νέου Βιβλίου του Νίκου Κυριαζή «Ο Τελευταίος Έρωτας».
Ο Νίκος Κ. Κυριαζής είναι γιος του αγωνιστή της Δημοκρατίας Κώστα Κυριαζή, ιδιοκτήτη της εφημερίδας «Έθνος» που καταδικάστηκε από στρατοδικείο της δικτατορίας σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση, μετέπειτα Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, και γνωστού συγγραφέα που τιμήθηκε με πολλά ελληνικά και ξένα βραβεία και της Άρτεμης Κυριαζή, πρώτης γυναίκας Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων. Σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δύο φορές σύμβουλος του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας Γ. Γεννηματά, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης του Υπ. Προεδρίας (με Υπουργό τον Α. Πεπονή, 1993-1994), καθηγητής των Πανεπιστημίων Harvard και Trier (Γερμανίας) και σήμερα αναπληρωτής καθηγητής του Οικονομικού Τμήματος του Παν. Θεσσαλίας.

Έχει δημοσιεύσει πάνω από 20 βιβλία και άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά στο εξωτερικό, περίπου 40 ιστορικά άρθρα και πάνω από 200 στον ελληνικό και ξένο τύπο. Το επιστημονικό έργο του έχει μεταφρασθεί σε 8 γλώσσες, ακόμα και Ιαπωνικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.