Πέθανε ο σύζυγος της Celine Dion, Rene Angelil

Έφυγε από τη ζωή, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, ο 73χρονος Rene Angelil, σύζυγος της Celine Dion και επί σειρά ετών μάνατζέρ της.
Από το περιβάλλον της Celine Dion, ανακοινώθηκε πως «o Rene Angelil, σε ηλικία 73 ετών πέθανε σήμερα στο σπίτι του στο Las Vegas, μετά από μία μακρά και θαρραλέα μάχη ενάντια στον καρκίνο. Η οικογένεια ζητά η ιδιωτικότητά της να γίνει σεβαστή αυτές τις ώρες. Περισσότερες λεπτομέρεις θα γίνουν γνωστές αργότερα».
Την ανακοίνωση ανήρτησε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, στα αγγλικά και στα γαλλικά.
Ο Angelil διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα το 2000 και έκτοτε έδινε σκληρή μάχη με την ασθένεια. Το 2013 υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου. Η Dion επέλεξε να «παγώσει» την καριέρα της δύο φορές για να αφοσιωθεί στην κατάσταση της υγείας του συζύγου της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Dion ήταν 12 ετών. Οι γονείς της είχαν προσεγγίσει τον γνωστό μάνατζερ για να του αναθέσουν την προώθηση της καριέρας της ταλαντούχας τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Montreal Gazette, ο Angelil δεν δίστασε να υποθηκεύσει το σπίτι του, προκειμένου να βρει τα χρήματα να κάνει το όνειρο της Dion πραγματικότητα. Αρκετά χρόνια μετά, το 1994, παντρεύτηκαν και απέκτησαν τρία παιδιά.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η διεθνούς φήμης καλλιτέχνης είχε αποκαλύψει, πως ο Angelil της είχε ζητήσει να είναι δίπλα του όταν εκείνος πεθάνει και να αφήσει την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.