Παράσταση στις φυλακές Ανηλίκων Κασσαβετείας

Απ΄το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας

Το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας στις 21-7-2014, Δευτέρα, στις 4 μ.μ., στις φυλακές ανηλίκων Κασσαβέτειας Μαγνησίας, παρουσιάζει, δωρεάν, την κωμωδία του Δημήτρη Απ. Ρήτα «Του χωριού το Κοινοβούλιο», σε σκηνοθεσία του συγγραφέα και μουσική και τραγούδια του γνωστού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου. Η παράσταση πραγματοποιείται, ύστερα από πρόσκληση της κ. Διευθύντριας των φυλακών και την έγκριση του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
Στις 22-7-2014, Τρίτη, στις 5 μ.μ., στο Γηροκομείο Καρδίτσας, παρουσιάζει, δωρεάν, την κωμωδία του Δημήτρη Απ. Ρήτα «Του χωριού το Κοινοβούλιο», σε σκηνοθεσία του συγγραφέα και μουσική και τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου.
Το Θέατρο στις πολιτιστικές του δραστηριότητες έχει την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου.
Υπενθυμίζεται ότι το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας, στα τριάντα χρόνια λειτουργίας του, 1984-2014, πραγματοποίησε εκατοντάδες, δωρεάν, παραστάσεις σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, προσφέροντας άφθονο γέλιο και χαρά (σε φυλακές, νοσοκομεία, ΚΑΠΗ, Γηροκομεία, Σχολεία και Ιδρύματα με παιδιά και άτομα με ειδικές ανάγκες, στρατόπεδα, κλπ). Γι’ αυτό, το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας με Υπουργική απόφαση ενέταξε το Θέατρο στους πολιτιστικούς φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που προσφέρουν κοινωνική φροντίδα και εθελοντισμό.
Οι Δήμαρχοι και Πολιτιστικοί Σύλλογοι που θέλουν να συνεργαστούν με το Θέατρο, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Δημήτρη Ρήτα, τηλ. 2441026757, 2441072720, κιν. 6976074465, e-mail: [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.