Μια πολύ όμορφη βραδιά πέρασαν τα μέλη και οι φίλοι του Αγροτικού Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Φυτόκου στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο σύλλογος. Με σύμμαχο τον καλό καιρό πλήθος κόσμου τίμησε την εκδήλωση και διασκέδασε με την υπέροχη ορχήστρα μέχρι τις πρωινές ώρες. Την εκδήλωση πλαισίωσε το παιδικό χορευτικό τμήμα του συλλόγου με δασκάλα τη Λιλια Τσιμπσε.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «έγινε επίσης, η πρώτη παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας του Απόλλωνα Φυτόκου με υπεύθυνο τον κ.Βασίλη Αϊβάτογλου. Η ομάδα θα συμμετάσχει σε τουρνουά μέσα στον Ιούλιο. Από το σύλλογο δωρίστηκε συμβολικά η πρώτη μπάλα και ευχήθηκε καλή πορεία.
Ο σύλλογος Φυτόκου εκτός από τα χορευτικά τμήματα παίδων και Ενηλίκων την ορειβατική πεζοπορική ομάδα εμπλούτισε τις δραστηριότητες του με την ομάδα Μπάσκετ που δίνει την δυνατότητα στα μέλη του και όχι μόνο να αθληθούν».
































