Πολιτιστικές εκδηλώσεις για την ενίσχυση του « Δον ημίν σήμερον»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Δύο σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα έσοδα των οποίων θα ενισχύσουν το έργο του Κέντρου Σίτισης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ», πρόκειται να πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 29-30/11 στον Βόλο.

Η πρώτη εκδήλωση είναι η Συναυλία της Βολιώτικης Χορωδίας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29/11 στις 8 μ.μ. στο Πν. Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή).

Η δεύτερη είναι η Έκθεση Φωτογραφίας του Αργύρη Ζαφειρίδη, στο κινηματοθέατρο «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ» (Ιάσονος – Κουμουνδούρου), τα εγκαίνια της οποίας θα τελεστούν την Κυριακή 30/11, στις 7 μ.μ. από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο. Η Έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 7/12 και θα λειτουργεί καθημερινά 10π.μ.-12μ. και 6-9μ.μ.

Επίσης, την Κυριακή 7/12, στις 6 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη συναυλία Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής, με τη συμμετοχή:
Α. Της Βυζ. Χορωδίας «Φιλοαθωνίται», από τη Θεσ/νίκη και
Β. Της Βυζ. Χορωδίας της Ανωτάτης Εκκλ/κής Ακαδημίας Θεσ/νίκης.

Οι εν λόγω πολιτιστικές πρωτοβουλίες είναι ενταγμένες στο Δωδεκαήμερο πρόγραμμα Λατρευτικών και Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Μητροπολιτικού μας Ναού, ενόψει της εορτής του Πολιούχου μας Αγίου Νικολάου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.