Ο νικητής της κλήρωσης για το «ΣΤΙΧΟΙΜΑ».Ζωντανά απόψε στο Βόλο

Το συγκρότημα «ΣΤΙΧΟΙΜΑ» ζωντανά απόψε στο Βόλο, για ένα αξέχαστο Hip Hop live. Tickets: 10 ευρώ. Presale: Da Shop, Public , Παπασωτηρίου
Πληροφορίες/ κρατήσεις 2421 403454

Οι Στίχοιμα είναι ένα δυναμικό hip hop γκρουπ που κινείται στο χώρο της λεγόμενης εναλλακτικής, underground rap μουσικής σκηνής. Οι Στιχοιμα δημιουργήθηκαν αρχές του 1999 στην Αθήνα και αποτελούνται από τον Βαλάντη (γνωστό και ως Xplicit) και την Μαρίνα. Κατά καιρούς οι Στίχοιμα έχουν συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως FF.C, Αρτέμης/Ευθύμης, Χρήστος Θηβαίος, Ραψωδός Φιλόλογος, Evnus, Neon, Phyrosun, Dask, Marginal, Giants, Smartie, Εξωκοσμικός, Τίνα.
Το 2003 οι Στίχοιμα κυκλοφορούν το πρώτο τους LP “Η πτώση των αγγέλων”. Ένα χρόνο μετά (2004) κυκλοφορούν το “4εις δαίμονες”. Και στους δύο δίσκους το κοινωνικοπολιτικό στοιχείο είναι έντονο, καθώς είναι ιδιαίτερα καυστικοί και μιλάνε με σκληρή γλώσσα για όλα τα δρώμενα που γίνονταν στην ελληνική κοινωνία λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μάλιστα οι Στίχοιμα θα γίνουν το πρώτο συγκρότημα που διώκεται νομικά για τους στίχους του… Παρόλα αυτά οι Στίχοιμα κάνουνε live τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία, με το κοινό να δείχνει να αγκαλιάζουν τους δύο δίσκους. Τέλος η παρουσία του Θηρίου ήταν καταλυτική και στους δύο πρώτους δίσκους.

Ο νικητής της κλήρωσης
Μετά από κλήρωση που έγινε στο Ράδιο Ένα 102,5 για μια διπλή πρόσκληση, ο νικητής είναι ο Κώστας Νικολάου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.