Σεμινάρια «Horto 2016»

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που τα σεμινάρια στο Χόρτο θα πραγματοποιηθούν χωρίς τη φωτεινή παρουσία του Γιώργου Χατζηνίκου.

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές, «ο Δάσκαλος των σεμιναρίων και των προβών, κάθε καλοκαίρι στο Χόρτο εμπνέονταν και ενέπνεε, παρέσυρε με την ευαισθησία του και τη βαθιά του γνώση κάθε έναν που ήταν κοντά του, είτε μουσικός, είτε ακροατής. Η μνήμη φυλά στις καρδιές μας τις εντυπώσεις ακέραιες. Το πανέμορφο τοπίο, ο συνδυασμός βλάστησης, βουνού και θάλασσας και τα ηλιοβασιλέματα πλουτίζουν τα ερεθίσματα που παραμένουν το ίδιο δυνατά και έντονα. Η ανανέωση της σχέσης μας με τη Μουσική όπως εκείνος μας έδειξε, συνεχίζει μέσα στον καθένα και ο τόπος είναι εδώ να προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες.

Τα σεμινάρια και οι συναντήσεις στο Χόρτο επεκτείνονται και συνεχίζουν στο πνεύμα της μουσικής επικοινωνίας – πλουτίζουν τους συμμετέχοντες με νέες ανακαλύψεις και φέρνουν σε επαφή το κοινό με τους ερμηνευτές.

Βρείτε στο http://www.horto.net/seminars-2016.html τα παρακάτω σεμινάρια και εργαστήρια εξαιρετικών καλλιτεχνών από την Ελλάδα και τον κόσμο. Δηλώστε συμμετοχή. Οι θέσεις έχουν αρχίσει να συμπληρώνονται.

Εργαστήριο Κινητικού Αυτοσχεδιασμού, Εργαστήριο Τζαζ Αυτοσχεδιασμού, Σεμινάριο Βιολιού και Μουσικής Δωματίου, Masterclass Τραγουδιού, Σεμινάριο Διεύθυνσης Ορχήστρας, Σεμινάριο Φλάουτου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.