Σεμινάριο μελοποίησης ποιητικού και πεζού λόγου

Συνεχίζεται με επιτυχία ο «Κύκλος Σεμιναρίων Μελοποίησης Ποιητικού και Πεζού» λόγου στον Πολυχώρο Τέχνης και στο Διαδίκτυο με εισηγητή τον συνθέτη Γιώργο Φουντούλη.
Το επόμενο Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στον Πολυχώρο Τέχνης. Στο Σεμινάριο μπορούν να προσέλθουν και νέοι ενδιαφερόμενοι. Το Σεμινάριο παρακολουθούν σημαντικοί συγγραφείς – ποιητές οι οποίοι κάνουν το μάθημα εξαιρετικά ενδιαφέρον και εποικοδομητικό. Ήδη ολοκληρώθηκαν πολλά νέα τραγούδια που γράφτηκαν στα πλαίσια των πρόσφατων Σεμιναρίων σε ποίηση των: Μίκα Μαυρογιάννη, Λεωνίδας Χριστοδουλίδης, Παντελής Σκαφιδάς, Χρυσούλα Παπαευαγγέλου, Νίκος Αντωνίου, Ανδρομάχη Διαμαντοπούλου, Κωνσταντίνος Παυλικιάνης κα.

Στο Σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίγραφα ποιημάτων ή κειμένων που επιθυμούν να μελοποιηθούν. Τα Σεμινάρια θα πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης με τους συμμετέχοντες έτσι ώστε να μπορούν να συμμετέχουν και ενδιαφερόμενοι από άλλες πόλεις. Πληροφορίες – Εγγραφές :Δευτέρα ως Παρασκευή, ώρες: 6 – 9 μμ. Αντωνοπούλου 17, Βόλος τηλ. 6938 790370, κα Σταυρούλα Στάμου e-mail: [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.