Στην παρέλαση του Βόλου ο Σύλλογος Αν. Ρωμυλίας

Παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου έλαβαν χώρα την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015 οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 75η Επέτειο του “ΟΧΙ” στην πόλη του Βόλου.

Το πρωί σήμαναν χαρμόσυνες κωδονοκρουσίες από όλους τους Ιερούς Ναούς της πόλης, ενώ μετά τη Θεία Λειτουργία, τελέστηκε Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολητικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού, κ.κ. Ιγνατίου. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της παραλίας και στη συνέχεια η παρέλαση των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων.

Στην παρέλαση συμμετείχε και ο Σύλλογος Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου με αντιπροσωπεία χορευτών από την παιδική ομάδα και από την ομάδα ενηλίκων.

Στη φωτογραφία διακρίνονται μέλη του τμήματος παρέλασης του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας και του Συλλόγου Θρακών Βόλου που αποτυπώνουν την θρακική επικράτεια ενιαία και αδερφοποιημένη και ενσαρκώνουν τα ιδεώδη, τα ήθη και της παραδόσεις του τόπου μας με γνώμονα την ενότητα.”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.