Στη Νέα Αγχίαλο ο Σύλλογος Κερκυραίων

Ο Σύλλογος Κερκυραίων και Φϊλων της Κέρκυρας Θεσσαλίας «Νικόλαος Μάντζαρος», μετά από πρόσκληση που έλαβε από την Δημοτική Χορωδία Νέας Αγχιάλου Βόλου, θα πάρει μέρος στην 20η χορωδιακή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 6.30 μ.μ. στην Νέα Αγχίαλο Βόλου στο Δράγνειο Δημοτικό Θέατρο.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος της χορωδίας μας, έχει ο μαέστρος κ. Χρήστος Μπαλανίκας. Την χορωδία θα συνοδεύσει στο πιάνο ο κ. Παναγιώτης Μπαλανίκας και στην φυσαρμόνικα ο κ. Γεώργιος Τσακνάκης.

Εκλογές Συλλόγου
Ο Σύλλογος την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας, (Παπακυριαζή 44, 3ος όροφος) θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση των μελών του με θέμα: Απολογισμός Δράσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Η συμμετοχή όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη. Όποιος επιθυμεί να δηλώσει υποψηφιότητα για το νέο διοικητικό συμβούλιο να δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 στα μέλη του Δ.Σ. (τηλέφωνα επικοινωνίας: Νίκος Βλάχος 6972108405 και Κότσης Βασίλειος 698494332).
Σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την επόμενη Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.