Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου μετά την κυκλοφορία του νέου cd album “Πρόσκληση σε δείπνο κυανίου” ετοιμάζει τις συναυλίες του για το χειμώνα του 2014 – 2015. Επόμενη στάση ο Βόλος και η σκηνή του Lab Art για πρώτη φορά.
Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ο αγαπημένος τραγουδοποιός μετά από μεγάλο διάστημα έρχεται στο Βόλο με το πλήρες σχήμα του και όλα τα αγαπημένα κομμάτια του, παλιά και καινούρια 😀 προπώληση 10 ευρώ (περιορισμένος αριθμός) 13 € γενική είσοδος.
Προπώληση από : Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots (επί των οδών Καρτάλη, Πολυμέρη & Ευαγγελιστρίας), Elefantas coffee bar , Τ.Οικονομάκη 70Α, διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε όλα τα καταστήματα Public | Seven spots | Παπασωτηρίου σε όλη την Ελλάδα.
Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου , στο Lab Art στο Βόλο! Οι πόρτες ανοίγουν στις 10μμ. , ενώ παρακαλούνται όσοι έχουν κράτηση να προσέλθουν μέχρι τις 10:30. Πληροφορίες- κρατήσεις 2421 40 3454 (ώρες 10-2 & 6-10 κάθε μέρα).
































