Συγκίνηση και πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον Ντέμη Ρούσσο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου βρέθηκαν το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, για το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή Ντέμη Ρούσσο.

Λίγο πριν από τις το 12 έφτασαν στο νεκροταφείο, συντετριμμένοι από τον αδόκητο θάνατό του, η σύζυγός του Αν-Μαρί, η κόρη του Εμιλι, ο γιος του Κύριλλος, τα εγγόνια του, καθώς και ο αδερφός του, Κώστας Ρούσσος. Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι και οι απλοί θαυμαστές του, ακόμα και από το εξωτερικό, που θέλησαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον σπουδαίο ερμηνευτή.

Στο Α” Νεκροταφείο βρέθηκαν, επίσης, ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Νίκος Αλιάγας, ο Πασχάλης με τη σύζυγο του Αλίκη Αρβανιτίδη, η Μαρίζα Κωχ, ο Πασχάλης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Ηλίας Ψηνάκης. Στεφάνια έστειλαν η Νάνα Μούσχουρη, ο στενός φίλος του Βαγγέλης Παπαθανασίου, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, η επόμενη πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και άλλοι.
Υπενθυμίζεται ότι ο σπουδαίος καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής, σε ηλικία 68 ετών, έπειτα από μακρόχρονη νοσηλεία στο νοσοκομείο «Υγεία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.