Συναυλία για την ενίσχυση των «Φίλων Μικτής Χορωδίας Αγριάς»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το Σωματείο «Φίλοι Μικτής Χορωδίας Δ.Ε. Αγριάς», πιστό στις αρχές και τη ιδεολογία της ύπαρξής του», όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, διοργανώνει συναυλία με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου.

Όπως τονίζεται, «προσκαλεί τα μέλη του και το φιλόμουσο κοινό το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 και ώρα 19:30 μ.μ. στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα στην Αγριά. «Ταξιδεύοντας στο χορωδιακό κόσμο…με τη Μικτή Χορωδία Δ.Ε. Αγριάς», είναι ο τίτλος της συναυλίας που προετοίμασε ο μαέστρος Βλάσης Μαστογιάννης με τους χορωδούς του και θα μας ταξιδέψει σε μουσικούς δρόμους στο Βυζάντιο, την Αμερική, την Αφρική και φυσικά θα καταλήξει στα γνώριμα ελληνικά ακούσματα.

Τη χορωδία συνοδεύει η πιανίστα Φανή Παρασκευά. Σολίστ η Μάρω Σταμοπούλου. Παίζουν μπουζούκι και μαντολίνο ο Κώστας Βουδούρης, ακκοντεόν και κιθάρα ο Λάμπρος Γάλλος και κρουστά η Ειρήνη Κουτσινάρη. Η γενική είσοδος της συναυλίας είναι 3 Ε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.