Συναυλία στην Τσαγκαράδα

Ο Γιώργος Φουντούλης
Από τον Γ. Φουντούλη και την Μαρίνα Βολουδάκη

Συναυλία στην Τσαγκαράδα (στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής- πληροφορίες: τηλ. 24260 23708) του Γ. Φουντούλη, με τη φωνή της Μαρίνας Βολουδάκη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Αυγούστου, ώρα 9:30 μμ. με είσοδο ελεύθερη. Τίτλος της συναυλίας, είναι «…η ποίηση που έγινε τραγούδι !…» …από το κλασικό ως στο σύγχρονο, …από το έντεχνο ως το flamenco, από το ροκ ως το ρεμπέτικο και το παραδοσιακό!

Μια νέα και ιδιαίτερη μουσική πρόταση για το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Τη μουσική πανδαισία ενσαρκώνει με την υπέροχη φωνή της η Μαρίνα Βολουδάκη.

Τα τραγούδια συνοδεύει με την κιθάρα του ο συνθέτης.

Λεωφορείο θα αναχωρήσει από το Βόλο για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τη Συναυλία στην Τσαγκαράδα. Αναχώρηση: Σάββατο 9 Αυγούστου, ώρα 5:30 μμ, μπροστά στον Πολυχώρο Τέχνης (Δημητριάδος & Αντωνοπούλου, Βόλος). Ο “Πολυχώρος Τέχνης” κερνάει τον καφέ και το νερό για το δρόμο.

Επιστροφή: αργά το βράδυ. Κόστος εισιτηρίου στο λεωφορείο: 10 ευρώ (με επιστροφή). Κράτηση θέσεων υποχρεωτική (θέσεις περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας): τηλ. 6976 792713, κα Σταυρούλα Στάμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.