Συναυλίες σε Χορευτό και Κάτω Λεχώνια

Με την Έρρικα Πατρικίου και τον Χρ. Κωνσταντόπουλο

Με τίτλο το γνωστό τραγούδι του Γιάννη Σπανού ΄΄ένα καλοκαίρι’’ ,συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις η Έρρικα Πατρικίου με τον Χρήστο Κωνσταντόπουλο την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Ιουλίου κάτω απ το φως της πανσελήνου.

Οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν μουσικά πέρυσι το καλοκαίρι σε αφιέρωμα Αττίκ και Νέο Κύμα και οι παραστάσεις τους συζητήθηκαν και αγαπήθηκαν πολύ.

Στο παρελθόν τραγούδησαν μαζί στη σκηνή του θρυλικού Half Note jazz club στην Αθήνα στο αφιέρωμα της Έρρικα Πατρικίου ”Ένας Μάνος που τον λέγαν Χατζιδάκι”.

Φέτος ανοιξαν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις τον Ιούνιο,με μία συναυλία – αφιέρωμα στο Γιάννη Σπανό σε συνεργασία με την χορωδία των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων ‘’Προμηθέας’’ που πραγματοποιήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου παρουσία πλήθους κοσμου.

Τη Παρασκευή 11 Ιουλίου στο Χορευτό στο Aria beach bar restaurant, και το Σάββατο 12 Ιουλίου στα Κάτω Λεχώνια στο Big Fish μπροστά στη θάλασσα οι δύο ερμηνευτές θα παρουσιάσουν το νέο πρόγραμμα τους με άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Μαζί τους ο πιανίστας συνθέτης Ηλίας Χατζόγλου.

Στις συναυλίες θα ακουστούν και τραγούδια από το νέο δίσκο του Χρήστου Κωνσταντόπουλου με τίτλο ‘’Προορισμός’’ καθώς και τραγούδια του Ηλία Χατζόγλου σε ερμηνεία της Έρρικας Πατρικίου.
Οι δύο ερμηνευτές θα ξανασυναντηθούν ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο σε μία ιδιαίτερη μουσική παράσταση στο υπέροχο Θέατρο Αλώνι στον Αγ.Γεώργιο Νηλείας.

Τυχεροί λοιπόν όσοι θα βρίσκονται αυτό το τριήμερο στο Πήλιο μιας και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο συναυλίες με τραγούδια πολυαγαπημένα από δύο πολλά υποσχόμενους ερμηνευτές. Ώρα έναρξης παραστάσεων 22.30 είσοδος ελεύθερη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.