Συναυλίες «Συγκροτήματος Ελληνικής Μουσικής»

Της Σχολής του Παύλου Πλάκα, στο Βόλο και την Αγριά

Με δυο συνεχόμενες συναυλίες αρχίζει τις καλοκαιρινές συναυλίες του, το «Συγκρότημα Ελληνικής Μουσικής» του Παύλου Πλάκα.

Το Σάββατο 16 Μαΐου και ώρα 8μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Αγριάς, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αναπτυξιακού Συλλόγου Αγριάς. Παίρνουν μέρος, μέλη του τμήματος ενηλίκων μαθητών της Σχολής Μουσικής του Παύλου Πλάκα καθώς και συνεργάτες του. Την ορχήστρα αποτελούν οι : Νίκος Καραγιάννης (μπουζούκι), Παναγιώτης Γκαραγκούνης (πλήκτρα), Κώστας Βουδούρης (μπαγλαμά), Νίκος Μπέλος (τουμπερλέκι) και Παύλος Πλάκας (κιθάρα). Τραγουδούν οι : Ρίτα Παπαγεωργίου, Γιώργος Βλαχοτάσιος, Σπύρος Αλεξίου και Μπορισλάβα Γκάντσεβα.

Την Κυριακή 17 Μαΐου και ώρα 8.30 θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου, συναυλία του συγκροτήματος της σχολής σε συνεργασία με το τμήμα νεότητας του ιερού ναού, με την ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους των κατηχητικών σχολείων. Τραγουδούν οι Άρτεμις Φοινικοπούλου και Πηνελόπη Παπαδοπούλου. Συμμετέχουν οι συνεργάτες του Παύλου Πλάκα, Νίκος Νέβρος στα πλήκτρα και Κατερίνα Παπαϊωάννου στο ακορντεόν. Επίσης παίρνει μέρος η παιδική ορχήστρα με κιθάρες της σχολής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.