Συνεχίζει την περιοδεία η «Θεατρική Παρέα»

Η «Θεατρική Παρέα», του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκής ‘’Γ.Ρηματισίδης’’ ,συνεχίζει την επιτυχημένη της περιοδεία με την αριστουργηματική κωμωδία των Σακελλάριου -Γιαννακόπουλου, ’’ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΕΤΩΝ 39’’ , για δεύτερη χρονιά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, « μετά την θριαμβευτική για φέτος πρεμιέρα της στην Αργαλαστή σειρά έχει το Νεοχώρι την Παρασκευή 7 Αύγουστου και η Βυζίτσα την Δευτέρα 10 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, σε συνεργασία με τους αντίστοιχους πολιτιστικούς συλλόγους Νεοχωρίου και Βυζίτσας. Οι παραστάσεις που έχουν προηγηθεί είναι ‘sold out’ και ενθουσίασαν το κοινό ..,είναι δε τέτοια η επιτυχία της παράστασης ώστε προγραμματίζονται και άλλες έκτακτες παραστάσεις ,που θα ανακοινωθούν σύντομα….

Θυμίζουμε ότι η σκηνοθεσία και η μουσική επιμέλεια είναι του Σταμάτη Παγασαίου ,το σκηνικό του Θ.Ματσακιά και τους ρόλους ερμηνεύουν οι Γαρύφαλλος Κωστούλιας, Γαρυφαλλιά Γ. Ακρίβου , Δημήτρης Χριστογιάννης, Γαρυφαλλιά Α. Ακρίβου, Σοφία Χαλίδου, Γιάννης Τσουρέλης ,Δημήτρης Κοσμάς και Γιάννης Γκουμάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.