Συνεχίζεται το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών

Συνεχίζεται το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειον. Στο πλαίσιο της προσπάθειας για αναβίωση του τόσο αγαπημένου για τους παλιότερους «ΣΙΝΕΑΚ» θα ζωντανέψει ο χώρος του κινηματογράφου όχι μόνο τα πρωινά της Κυριακής, αλλά λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και τα πρωινά του Σαββάτου στις 11:30 καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών. H γενική είσοδος είναι ένα ευρώ ( 1€ )

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ:

10 & 11/1/2015

Rango
Animation 2011 Διάρκεια: 107′
Ο Ράνγκο βρίσκεται άθελά του καταμεσής της ερήμου. Με το ερμηνευτικό του ταλέντο, όμως, θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους κατοίκους μιας αφιλόξενης ζωο-πόλης, οι οποίοι τον χρίζουν σερίφη.

Με εξαιρετικό δημιουργικό επιτελείο το φιλμ μετατρέπεται γρήγορα σε απολαυστικό μετα-γουέστερν, πασπαλισμένο με αδιάλειπτο σαρδόνιο χιούμορ και καυστικά σχόλια για τη διαπλοκή της πολιτικής εξουσίας με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

17& 18/1/2015

Το Ασχημόπαπο κι Εγώ
The Ugly Duckling and Me!

(2006) Το γνωστό παραμύθι του Hans Christian Andersen γνωρίζει μία κινηματογραφική παραλλαγή η οποία βρίθει μηνυμάτων για παιδιά και ως ένα βαθμό αποτελεί ένα σχετικά εύστοχο σχόλιο πάνω στις σχέσεις γονιών και παιδιών, στα προβλήματα της εφηβείας και κυρίως στο ζήτημα της εξωτερικής εμφάνισης που ταλανίζει την εποχή μας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.