«Τα Μωρά στη Φωτιά» την Παρασκευή στο Βόλο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τα Μωρά στη Φωτιά έρχονται στο Βόλο. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών, «η ιστορική ροκ δύναμη από τη Θεσσαλονίκη, από την εποχή που υπήρχαν οι Τρύπες και τα Ξύλινα Σπαθιά μετράει πάνω από 25 χρόνια ασυμβίβαστης παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι. «Τα Μωρά στη Φωτιά» παραμένουν πιστοί στον αυθεντικό ροκ ήχο, με τη δική τους ταυτότητα που συνδέει το funk με το punk, τη jazz με το rock n΄roll και όλα αυτά με τον ιδιαίτερο, κοινωνικό, ελληνικό στίχο.

Φυσικά μαζί με τα καινούρια τραγούδια θα ακουστούν και όλα τα παλιά : Mανιφέστο , Βαβυλωνία, Κάτω στην Πόλη, Υποσχέσεις και αμέτρητα άλλα. «Τα Μωρά στη Φωτιά» είναι : Στέλιος Σαλβαδόρ μπάσο-φωνή , Λάκης Ραγκαζάς κιθάρα, Φώτης Τσακιρίδης ντράμς/κρουστά, Δημήτρης Ματζίρης τρομπόνι, Φίλιππος Κωσταβέλης πλήκτρα. Τη βραδιά ανοίγει ο Βαγγέλης Νεραντζάς από τους «Ψόφιους Κοριούς», που με νέο υλικό δίνει υπόσχεση για μια θερμή έναρξη.

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στο Lab Art ( Ζάχου Βότση – Πολυχώρος Τσαλαπάτα) πόρτες ανοίγουν στις 10μμ. Εισιτήρια 8 ευρώ προπώληση – 10 ευρώ στο ταμείο.

Σημεία προπώλησης: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots (επί των οδών Καρτάλη, Πολυμέρη & Ευαγγελιστρίας), Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε όλα τα καταστήματα Public | Seven spots | Παπασωτηρίου σε όλη την Ελλάδα. Πληροφορίες 2421 40 3454. Ώρες 10:00-14:00 17:00-21:00

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.