Τα 39 Στοιχεία: Κέιχιλ εναντίον Βέσπερ #3 , Μέσα στη Νύχτα

Στις 4 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της σειράς που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες!

«Τα 39 Στοιχεία: Κέιχιλ εναντίον Βέσπερ #3 , Μέσα στη Νύχτα»… Στις 4 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της σειράς που αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες!

Το νέο βιβλίο…

Μια Ζωή Κινδυνεύει…
Όταν επτά μέλη της οικογένειάς του έπεσαν στα χέρια των Βέσπερ, ο δεκατριάχρονος Νταν Κέιχιλ συνειδητοποίησε πως είχε έρθει η ώρα να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Ήξερε πως είχε να κάνει μ’ έναν πανίσχυρο εχθρό. Κι ακόμη, ήξερε πως ήταν πολύ πιθανόν κάποια μέλη της οικογένειάς του να χαθούν σ’ αυτή τη μάχη…
Αλλά καθώς ο Νταν σφίγγει τα δόντια προσπαθώντας ν’ αποδεχτεί την πραγματικότητα, συμβαίνει κάτι αδιανόητο. Οι Βέσπερ αιχμαλωτίζουν τον Άτικους, τον καλύτερο φίλο του Νταν. Τώρα που κινδυνεύει η ζωή ενός αθώου παιδιού, ο Νταν ρίχνεται σ’ ένα ξέφρενο κυνήγι που θα τον οδηγήσει από τα σοκάκια της Πράγας στις βραχοσπηλιές της Τουρκίας. Αλλά ο Νταν πρέπει να βρει γρήγορα τον Άτικους. Αν αργήσει, ο καλύτερος φίλος του θα χάσει σίγουρα τη ζωή του…

Σελίδες: 248, Σχήμα: 13χ19,5
Εξώφυλλο: Σκληρόδετο
ΚΩΔ: 22824
ISBN: 978-960-547-301-3
ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ: 12.17 / 12.90 Peter Lerangis
Μετάφραση: Μαρία Αγγελίδου

Τα 39 Στοιχεία είναι μια διαδραστική περιπετειώδης σειρά που συνδυάζει βιβλία και ένα online παιχνίδι, όπου οι αναγνώστες γίνονται μέρος της ιστορίας.
• Η πρωτοποριακή σειρά είναι η πρώτη του είδους της στον χώρο των εκδόσεων.
• Σε όλο τον κόσμο έχουν τυπωθεί πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα των βιβλίων,
• Το online παιχνίδι των 39 Στοιχείων στο www.the39clues συνεχίζει να προσελκύει αναγνώστες σε 191 χώρες, με πάνω από 2 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες μέχρι σήμερα. Στην Ελλάδα www.the39clues.gr οι εγγεγραμμένοι χρήστες αυξάνονται καθημερινά.
• Τα κινηματογραφικά δικαιώματα των 39 Στοιχείων διατηρεί η DreamWorks. Το σενάριο υπογράφεται από τον Jeff Nathanson, ο οποίος έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά του στο Catch Me if You Can και στο Rush Hour 2.
• Δικαιώματα για την έκδοση των βιβλίων της σειράς 39 Στοιχεία έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα σε 27 χώρες.

Λίγα λόγια για τη σειρά:

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά 39 Στοιχεία κρατάει η οικογένεια Κέιχιλ – η πιο ισχυρή οικογένεια που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Αλλά η ζωτική πηγή από την οποία προέρχεται η δύναμη της οικογένειας, έχει πια στερέψει. Η Γκρέις Κέιχιλ, η τελευταία σπουδαία γυναίκα των Κέιχιλ, άλλαξε τη διαθήκη της λίγο πριν πεθάνει, αφήνοντας τους κληρονόμους της αντιμέτωπους με ένα απίστευτο δίλημμα: να εισπράξουν ο καθένας ένα εκατομμύριο δολάρια, ή ένα στοιχείο. Ο πρώτος Κέιχιλ που θα συγκεντρώσει τα 39 Στοιχεία, τα οποία βρίσκονται κρυμμένα διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο, θα ανακαλύψει τι είναι αυτό που κάνει πανίσχυρη την οικογένεια – μια τεράστια ανταμοιβή. Κέιχιλ εναντίον Κέιχιλ, λοιπόν, σε έναν αγώνα δρόμου μέχρι τελικής πτώσεως, όπου οι αναγνώστες παρακολουθούν από κοντά τους βασικούς πρωταγωνιστές, τη δεκατετράχρονη Έιμι Κέιχιλ και τον εντεκάχρονο αδελφό της, Νταν.

Η σειρά επικεντρώνεται σε διάσημες ιστορικές προσωπικότητες και χώρες, σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της Γης, ξεκινώντας με τον Μπέντζαμιν Φράνκλιν (Παρίσι, Γαλλία) στο Βιβλίο 1: Ο Λαβύρινθος των Σκελετών, στον Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ (Βιέννη, Αυστρία) στο Βιβλίο 2: Η Φάλτσα Νότα, στον Τογιοτόμι Χιντεγιόσι (Τόκιο, Ιαπωνία) στο Βιβλίο 3: Ο Κλέφτης των Σπαθιών, στον Χάουαρντ Κάρτερ (Κάιρο, Αίγυπτος) στο Βιβλίο 4: Το μυστήριο των Αγαλμάτων, στην Αναστασία Ρομανόφ (Αγία Πετρούπολη, Ρωσία) στο Βιβλίο 5: Ο Μαύρος κύκλος, στην Αμέλια Έρχαρτ (Αυστραλία) στο Βιβλίο 6: Βαθιά στα έγκατα της γης, στον Σάκα Ζούλου (Πρετόρια, Νότια Αφρική) στο Βιβλίο 7: Η Φιδοφωλιά, στον Που Γι (Κίνα) στο Βιβλίο 8: Ο Κώδικας του Αυτοκράτορα, στην Ανν Μπόνι (Τζαμάικα) στο Βιβλίο 9: Δελτίο Θυέλλης, και στον Γουίλιαμ Σαίξπηρ (Αγγλία) στο Βιβλίο 10: Μέσα στο Τούνελ.

Σύμφωνα με το App Store, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, η Madrigal Maze App των 39 Στοιχείων για το Apple iPhoneTM και το iPod Touch® έχουν καταταγεί ανάμεσα στα πλέον ευπώλητα «Paid Kid’s Games».

Η Συνέχεια….

Τα 39 Στοιχεία: Κέιχιλ εναντίον Βέσπερ, ένα «παρακλάδι» της δημοφιλούς σειράς που εμφανίστηκε στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2013, με το Βιβλίο 11: Έρχονται οι Βέσπερ και τον Δεκέμβριο του 2013, με την κυκλοφορία του Βιβλίου 1: Η Συνωμοσία της Μέδουσας, που έχει γράψει ο Γκόρντον Κόρμαν, ένας από τους συγγραφείς που έφτασαν στη #1 θέση του καταλόγου με τα ευπώλητα των New York Times. Τα Βασιλικά Λύτρα είναι ο δεύτερος τίτλος της σειράς που ήδη κυκλοφορεί, ενώ στις 4 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει ο τρίτος τίτλος: Μέσα στη Νύχτα.

Η δεύτερη σειρά, που απαρτίζεται συνολικά από έξι τίτλους, θα ολοκληρωθεί εκδοτικά μέσα στο 2016. Το πρώτο βιβλίο της σειράς κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ, τον Οκτώβριο του 2009 και έως σήμερα έχουν εκδοθεί συνολικά δεκατρία βιβλία!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.