«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σήμερα στην Άλλη Μεριά

Τον Εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» φιλοξενεί το άξιον εστί, στην Άλλη Μεριά Βόλου και αφιερώνοντας μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά.

Το θέμα της βραδιάς είναι ένα «Μουσικό ταξίδι με την Υψίφωνο Σύλβια Τσιμπανάκου, τον Μαέστρο Νίκο Γαλανόπουλο και τους μαθητές του «άξιον εστί». Σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015, στις 21:00 στην κοινότητα του άξιον εστί στο ανοιχτό θέατρο του Πολυχώρου στην Άλλη Μεριά Βόλου «Τραγουδάμε για το Χαμόγελο του Παιδιού».
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με παρουσίαση των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που έχει καταφέρει μέσα από το σύνολο των δράσεών του, τα τελευταία χρόνια να τριπλασιάσει τον αριθμό των παιδιών που καλύπτει μέσα από τις 12 διαφορετικές δράσεις του σε όλη την Ελλάδα και χάρη στη συμμετοχή του κόσμου να στηρίξει το 2014, 82.802 παιδιά και τις οικογένειές τους!

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει κουμπαράς του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ώστε να έχουν τη δυνατότητα, όσοι το επιθυμούν, να ενισχύσουν οικονομικά το έργο του. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τηλέφωνο: 2410 560900, [email protected] , www.hamogelo.gr , «άξιον εστί 2012», τηλέφωνο: 24210 27767, [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.