Το «5ο Bazaar βιβλίου» στον Άγιο Ονούφριο

Τα έσοδα θα διατεθούν με τη μορφή τροφίμων , σε άπορες οικογένειες της περιοχής

Το Κέντρο Πολιτισμού « ΙΩΛΚΟΣ» σε συνεργασία με την Δ/νση Αρχείων Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου διοργανώνει το 5ο Bazaar βιβλίου στις 29 Μαΐου, ημέρα Κυριακή ,από το πρωί στις 10 έως το βράδυ στις 8 , στο Αρχοντικό Ζαφειρίου στον Αγ. Ονούφριο.
Όσοι θελήσουν να επισκεφθούν το Bazaar θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν βιβλία όλων των ειδών , όπως τα γνωστότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, κοινωνικά , ιστορικά , ταξιδιωτικούς οδηγούς, παιδικά βιβλία κ.ά σε πολύ χαμηλές τιμές , παράλληλα δε θα συμβάλλουν στην επιτυχία του σκοπό για τον οποίο πραγματοποιείται. Στην πανέμορφη δε αυλή του Αρχοντικού Ζαφειρίου θα προσφέρεται καφές , γλυκό και αναψυκτικά.
Επίσης φέτος για πρώτη φορά θα έχουμε την ευκαιρία , κατά την διάρκεια του bazaar, να έχουμε κοντά μας τον εκπαιδευτικό –συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή ο οποίος θα συγγράψει με τους μικρούς μας φίλους μια περιπέτεια, καλώντας τους εν δυνάμει μικρούς συγγραφείς μας να εκφραστούν δημιουργικά στήνοντας ένα εργαστήρι γραφής στην αυλή του αρχοντικού, το πρωί στις 11.30.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βιβλία τα οποία θα εκτεθούν στο Bazaar προέρχονται από προσφορές δημοτών και φίλων , ενώ θα διατεθούν προς πώληση με ένα συμβολικό ποσό (1-5 ευρώ) στους ενδιαφερόμενους. Ενώ τα έσοδα από το Bazaar θα διατεθούν με τη μορφή τροφίμων , σε άπορες οικογένειες της περιοχής μας.
Πληροφορίες , ή παράδοση βιβλίων μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα : 6978 873637. [email protected] και http://iolkos-kentropolitsmou.blogspot.com/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.