Χριστουγεννιάτικη έκθεση με ευφάνταστες δημιουργίες

Δια χειρός του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου άνοιξε από την περασμένη Παρασκευή την εορταστική έκθεση (παζαράκι) με μικρές δημιουργίες των εκπαιδευομένων, των υπευθύνων εκπαιδευτριών αλλά και μελών της Εφορείας Υφαντικής, προσφέροντας προτάσεις για όμορφα, ευφάνταστα, χρηστικά και οικονομικά δωράκια.
Η έκθεση με γεύση Χριστουγέννων, έχει οργανωθεί στη βάση της λειτουργίας των τεσσάρων εργαστηρίων χειροτεχνίας που λειτουργεί το Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου στον οργανωμένο αυτό χώρο με τους δέκα στημένους αργαλειούς. Στην έκθεση οι επισκέπτες έχουν τη χαρά να βρουν καλαίσθητες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, όπου κυριαρχούν υφαντά, κεντήματα και πλεκτά, χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, σελιδοδείκτες, ημερολόγια, χειροποίητα λικέρ εποχής, είδη για το σπίτι και πολλά άλλα, που αποτυπώνουν την καλαισθησία, την πρωτοτυπία και την ευρηματικότητα των ατόμων που ασχολούνται με τις παραδοσιακές τέχνες.
Η χριστουγεννιάτικη αυτή έκθεση είναι ανοικτή καθημερινά τα πρωινά (10 13.00) και το απόγευμα (5-8 μ.μ.) Διάρκεια λειτουργίας έως την Τρίτη 23.12.2014.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.