Χριστούγεννα με γενέθλια για τον έναν χρόνο Handmade Festival από το Χρωματοσκόπιο

Μεγάλη εκδήλωση στις 21 και 22 στο χώρο του Τσαλαπάτα

«Έρχονται Χριστούγεννα και μαζί τους έρχεται για ακόμη μία χρονιά το Χρωματοσκόπιο, η ένωση χειροτεχνών καλλιτεχνών του Βόλου, με τον τεράστιο χριστουγεννιάτικο σάκο του! Μέσα στο σάκο κρύβει όλα τα δωράκια που θα χαρίσετε φέτος σ’ αυτούς που αγαπάτε, σ’ αυτούς που εκτιμάτε, που σας έχουνε λείψει, σ’ αυτούς που ήτανε καλοί -ή και όχι!- τη χρόνια που μας πέρασε ! Συνεπείς για ακόμα μια φορά στο ραντεβού τους οι 42 νέοι εκθέτες, γλιστράνε μέσα από τις καμινάδες του Τσαλαπάτα και πέφτουν στο αγαπημένο τους πολυχώρο τέχνης Lab Art. Στολίζουν το πέτρινο εργοστάσιο δημιουργιών με καινούρια χειροποίητα μικροαντικείμενα, δώρα, νέες κολεξιόν ρούχων, φωτιστικά, ξυλόγλυπτα κοσμήματα, lego, σαπουνάκια, τσάντες, γλυκά, ημερολόγια μεταξωτά μαντήλια και άλλα πολλά που φέρνουνε με έλκηθρο από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Σύρο, Βόλο, Πήλιο……!!
Πρόκειται όπως τονίζουν οι διοργανωτές, για «μία ανοιχτή πρόσκληση σε όλο τον κόσμο να γνωρίσει από κοντά και να διαλέξει ανάμεσα σε προϊόντα ποιοτικά ανώτερα αλλά και σχεδιασμένα με μοναδικό και φρέσκο στυλ. Καλούμε επίσης τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες του Βόλου, Μαγνησίας και όχι μόνο να γνωρίσετε νέους προμηθευτές οι οποίοι έχουν τον τρόπο να ανανεώσουν αισθητικά και εμπορικά την επιχείρησή σας!
To Handmade Festival αποδεικνύει για 4η φορά στο Βόλο, ότι αποτελεί πόλο έλξης νέων, καλαίσθητων σχεδιαστών και δημιουργών προϊόντων με ανώτερη ποιότητα, ταυτότητα και προσεγμένες πρώτες ύλες. Η πρωτοτυπία είναι ένα δυνατό χαρακτηριστικό της ομάδας όπως και το όραμα για μετάδοση της ενασχόλησης και της κουλτούρας αλλά και η τάση να δημιουργούνε ένα ευχάριστο κλίμα για τους επισκέπτες».

Παράλληλες Εκδηλώσεις
Είναι σημαντικό , ότι παράλληλα θα γίνονται και άλλες εκδηλώσεις :
– Δημιουργική κουζίνα από το εστιατόριο Σβόλος και δωρεάν δοκιμή
– Σεμινάριο Σοκολάτας από το Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος / Μαγειρική – Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική
– Kangoo Jumps Show & Free Trial από τη Σχολή χορού Libre dance
– Σεμινάριο Thai Namaste “Nektar Yoga&Massage”
– Ολοκληρωμένο 3ωρο σεμινάριο γύρω από την παρασκευή του σαπουνιού
– Ολοήμερη δημιουργική απασχόληση για παιδιά
– Ανταλλαγή ρούχων
– Μεγάλη κλήρωση δώρων για όλους από τους δημιουργούς του Χρωματοσκοπίου. Και στη μουσική από Δευτέρα απόγευμα έως αργά το βράδυ special καλεσμένοι: PHILIP V & KONSTANTINOS GEORGATZAS. θα κλείσουν με το καλύτερο τρόπο το επετειακό Φεστιβάλ. Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας, η εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.