«Όνειρο στο κύμα» στον Παλιό Πλάτανο

Με δωρεάν είσοδο για το κοινό, την Παρασκευή 7 Αυγούστου

Η Μουσική παράσταση « Όνειρο στο κύμα» παρουσιάζεται την Παρασκευή 7 Αυγούστου και ώρα 21:00 στον Παλαιό Πλάτανο Αλμυρού με δωρεάν είσοδο για το κοινό. Πρόκειται για μία παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και της Διεύθυνσης Πολιτισμού Δήμου Βόλου ενταγμένη στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης για το 2014 μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Όπως αναφέρεται, «το «Όνειρο στο κύμα» θεωρείται ένα από τα πλέον τρυφερά και ερωτικά διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.
Πρόκειται για μία ευέλικτη μουσική παράσταση, που μπορεί να «πλησιάσει» μέρη και τόπους δύσκολους στην πρόσβαση, ή και απομονωμένους από το αστικό τοπίο, κοντά στη θάλασσα (ή και μακριά της), με στόχο να φέρει πιο κοντά τους συμμετέχοντες – θεατές στις φυσικές ομορφιές του τόπου και να δώσει μια διαφορετική οπτική στην καθημερινότητα τους.

Εμπνευστής της ιδέας είναι ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Δακτυλάς όπου εμπνέεται το σκηνικό χώρο και δραματοποιεί με έναν πρωτότυπο τρόπο τον λόγο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη . τον συνοδεύουν στην μουσική η Γεωργία Λασσαδού (Τραγούδι –κρουστά),Τάσος Λιλλής (Ούτι) ,χορεύει η Μαρία Πράντζου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.