8 Λέξεις: Πέθανε η ηθοποιός της σειράς, Έλλη Κυριακίδου

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σε Κύπρο και Ελλάδα προκάλεσε ο θάνατος της Έλλης Κυριακίδου. Η ηθοποιός, την οποία το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθούσε μέσα από τη σειρά «8 λέξεις», έφυγε σε ηλικία 89 ετών.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος της είχε μεγάλη αδυναμία και δεν την έκρυβε στη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο ηθοποιός και δημιουργός της σειράς «8 λέξεις» έγραψε στο μήνυμά του:

«Αυτή η ψυχούλα σήμερα έφυγε… άφησε πίσω της πολλή αγάπη… τόση πολλή που θα την έχουμε γύρω μας για πάντα… Έλλη μου σε ευχαριστώ για όλες αυτές τις στιγμές που με κοίταζες στα μάτια και γαλήνευες την ψυχή μου. Θα σιγοτραγουδάω για πάντα το τραγούδι μας… Σ αγαπώ και μ’ αρέσει η ζωή γιατί εσένα αγαπώ».

Η Έλλη Κυριακίδου είχε γεννηθεί στη Λεμεσό και ήταν από τις αξιόλογες ηθοποιούς της Κύπρου. Μεταξύ άλλων, συνεργάστηκε με το ΡΙΚ σε ραδιοφωνικές εκπομπές και τηλεοπτικές όπως και με την ΕΡΤ και τον κινηματογράφο και τη τηλεόραση. Έπαιξε σε επιθεωρήσεις, κωμωδίες, οπερέτες, δράματα και τραγωδίες. Έλαβε μέρος σε έργα κλασσικών συγγραφέων και νεοτέρων καθώς και Κυπρίων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.