«A Place to Bury Strangers (USA) live in Volos !

Αύριο Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο «Lab Art»

Ακριβώς δύο χρόνια μετά την τελευταία τους “επιδρομή” στην Ελλάδα, η “πιο θορυβώδης μπάντα της Νέας Υόρκης”, οι A PLACE TO BURY STRANGERS, κινούμενοι στον άξονα Βορρά-Νότου θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην πόλη του Βόλου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών, «οι APTBS είναι η επιτομή της μπάντας, που αν δεν την έχεις δεί live, “δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς“. Γι αυτό άλλωστε τους επέλεξαν οι The Jesus and Mary Chain να ανοίξουν στην πρόσφατη αμερικάνικη περιοδεία τους, “Psychocandy”.
Τον Φεβρουάριο του 2015 κυκλοφόρησαν το 4ο άλμπουμ τους με τίτλο Transfixiation αλλά δεν θα βαρεθούμε να λέμε πως το μεγάλο τους όπλο είναι ο “εκλεπτισμένος” και κάθε άλλο παρά αδιέξοδος θόρυβος που χτίζει με τα μαγικά -δικής του κατασκευής – πεντάλια ο frontman της μπάντας Oliver Ackerman (κιθάρα, φωνή), πάνω στην στέρεα rythm section των Dion Lynadon (μπάσο) και Robi Gonzalez (ντραμς).
Τον Φεβρουάριο του 2015, όμως, ήταν γραφτό να κυκλοφορήσουν και οι GROOMS το 4ο album τους με τίτλο, “Comb the Feelings Through Your Hair”, ηχογραφημένο στο Death by Audio studio του Oliver Ackerman, που κατεδαφίστηκε πρόσφατα.
Δεν ξέρουμε αν αυτός ήταν ο λόγος που οδήγησε τους APTBS στην απόφαση να περιοδεύσουν μαζί τους στην ευρωπαική τους τουρνέ, αλλά οι indie-rockers (με έντονα ψυχεδελικά στοιχεία) από το Brooklyn, αποτελούν από μόνοι τους λόγο να βρεθείτε στο Lab art, να τους δείτε!
Τιμές εισιτηρίων: €13 (προσφορά για λίγες μέρες), €15 (προπώληση) €18 (πόρτα).
* Η προπώληση έχει ξεκινήσει! Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο Lab Αrt – Βόλος, Πολυχώρος Τσαλαπάτα Doors open – 21:30. Πληροφορίες: 2421 40 3454 (Ώρες 10:00-14:00 & 17:00-21:00)
Σημεία προπώλησης: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots, Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β, Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε ΟΛΑ τα καταστήματα Public | Παπασωτηρίου | Seven σε όλη την Ελλάδα.
Στους χορηγούς επικοινωνίας το www.magnesianews.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.