Αφιέρωμα στον Σταμάτη Κραουνάκη από το Δημοτικό Ωδείο Βόλου

Αύριο, Πέμπτη 23 Μαΐου

Συνέχεια στην “Άνοιξη Μουσικής 2024” δίνει  με το Τμήμα σύγχρονου τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Βόλου αύριο,  Πέμπτη 23 Μαΐου στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας με μια μουσική παράσταση – αφιέρωμα στον μεγάλο δημιουργό Σταμάτη Κραουνάκη,  υπό τη διδασκαλία και επιμέλεια της Έρρικας Πατρικίου κλείνοντας με αυτό τον τρόπο την φετινή χρονιά.

Οι θεατές θα απολαύσουν τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ, από την πλούσια δισκογραφία του συνθέτη , τραγούδια από το θέατρο τον κινηματογράφο και από σημαντικές συνεργασίες του συνθέτη με μεγάλους Έλληνες στιχουργούς.

Τους μαθητές συνοδεύει στο πιάνο ο Ηλίας Χατζόγλου.

Συμμετέχουν οι: Χρήστος Παπαγιανόπουλος, Μαρία Γούλα, Ελενη Μπελιά, Σόνια Καγιάννη, Ιουλία Παλιαρούτη, Μαρία Κατσίμπουρα, Κατερίνα Κίτσιου, Ιωάννα Καλύβα, Μίκα Μαυρογιάννη, Έφη Τσίτσου , Αναστασία Στίκα, Ρενάτα Ζιάκα, Έρρικα Πατρικίου.

Με το κλείσιμο των καταστημάτων στις 9.30 το βράδυ της Πέμπτης, το κοινό της πόλης του Βόλου που αγαπά τις συνθέσεις του Σταμάτη Κραουνάκη, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις μελωδίες του συνθέτη,  σε μία ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι καθηγητές και οι μαθητές του τμήματος Σύγχρονου Τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου της πόλης μας.

 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.