«Άλμα Πίστης»: 31 μικροδιηγήματα από τη Βολιώτισσα συγγραφέα Βικτώρια Σαμπετάι

Κερδίζει τις εντυπώσεις με το πρώτο της συγγραφικό έργο

Μια συλλογή 31 μικροδιηγημάτων, που μετεωρίζονται ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, τη φαντασία και την πραγματικότητα και απευθύνεται σε αναγνώστες που …σκέφτονται συνέγραψε η Βολιώτισσα πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Βικτώρια Σαμπετάι.

Για το «Άλμα Ζωής» έγραψε η Νεκταρία Βαρσαμή-Πουλτσίδη, μέλος της ΕΛΟΣΥΛ και της Ένωσης Συγγραφέων Ν. Πιερίας ότι «Πρόκειται για μια αξιόλογη σειρά διηγημάτων που ισορροπούν ιδανικά στην κόψη παρελθόντος/παρόντος και φαντασίας/πραγματικότητας. Κάποια είναι μικρής έκτασης και άλλα μεγαλύτερης, όλα όμως διαβάζονται απνευστί. Στοχεύουν και πετυχαίνουν να προβληματίσουν τον αναγνώστη, να τον φέρουν αντιμέτωπο με το σκληρό προσωπείο της κοινωνίας και να μιλήσουν στην ψυχή του. Διαβάζω το βιβλίο και είναι σαν ν’ ακούω τη φωνή της γλώσσας της συγγραφέως. Απλή και γυμνή».
Η Βικτώρια Γ. Σαμπετάι γεννήθηκε το 1969 στο Βόλο. Ακολουθώντας την καρδιά της, διέκοψε τις σπουδές της στην Ιταλική Φιλολογία για να εγκατασταθεί στο Βέλγιο όπου ζει μόνιμα. Εκτός από την συγγραφή έχει πάθος με τις ξένες γλώσσες. Το «Άλμα Πίστης» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γράφημα και είναι το πρώτο της βιβλίο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.