Ανοίγει αύριο τις πύλες της η Εξωραϊστική -Όλο το πρόγραμμα προβολής των ταινιών

Τις πύλες της ανοίγει αύριο, Πέμπτη 1 Ιουνίου ο θερινός κινηματογράφος της πόλης «Εξωραϊστική», με ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών για μεγάλους και μικρούς.

 

Ειδικότερα, το πρόγραμμα των ταινιών είναι το εξής:

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΝΙΣΕΡΙΝ

Πέμπτη 1/6 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Martin McDonagh

Ηθοποιοί: Brendan Gleeson, Kerry Condon, Pat Shortt, David Pearse, Gary Lydon, Barry Keoghan, Colin Farrell

Η μακροχρόνια φιλία ανάμεσα στον Padraic (Colin Farrell) και τον Colm (Brendan Gleeson) διαλύεται ξαφνικά όταν ο Colm αποφασίζει και βάζει απρόσμενα τέλος. Ο έκπληκτος Padraic, με τη βοήθεια της αδελφής του Siobhan (Kerry Condon) και του νεαρού Dominic (Barry Keoghan), προσπαθεί να διορθώσει τη σχέση και αρνείται να συμφιλιωθεί με την ιδέα της απόρριψης. Όμως, αυτές οι επανειλημμένες απόπειρες εντείνουν την αρνητική στάση του φίλου του. Όταν ο απεγνωσμένος πια Colm δίνει τελεσίγραφο, η κατάσταση κλιμακώνεται με επεισοδιακό τρόπο.

Trailer:

YouTube player

 

«Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ»  – ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Παρασκευή 2/6 στις 18:15

Σ’ αυτό το διαχρονικό παραμύθι, η Κοκκινοσκουφίτσα, ένα μικρό κορίτσι, ξεκινά το ταξίδι της μέσα στο πανέμορφο δάσος για να επισκεφτεί τη γιαγιά της. Στην πορεία της, γοητεύεται από τα όμορφα ζώα και το μαγευτικό τοπίο, ξεχνώντας τις συμβουλές της μητέρας της για τους κινδύνους που παραμονεύουν. Στο δάσος δεν είναι όλα όπως φαίνονται, ο κίνδυνος έχει πολλά πρόσωπα και εμφανίζεται εκεί που δεν τον περιμένεις. Έτσι σύντομα γίνεται στόχος ενός πανούργου λύκου που την παρακολουθεί. Θα μπορέσει να ξεπεράσει τα εμπόδια και να φτάσει με ασφάλεια στο πλευρό της γιαγιάς της;

 

A GOOD PERSON

Παρασκευή 2/6 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Zach Braff

Ηθοποιοί: Florence Pugh, Morgan Freeman, Molly Shannon, Celeste O’Connor, Zoe Lister-Jones, Chinaza Uche, Toby Onwumere, Nichelle Hines

Η ζωή της Άλισον καταρρέει μετά την εμπλοκή της σε ένα θανατηφόρο ατύχημα. Η απίθανη σχέση που δημιουργεί με τον επίδοξο πεθερό της τη βοηθά να ζήσει μια ζωή που αξίζει να ζήσει.

Trailer: 

YouTube player

 

TAR

Σάββατο 3/6 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Todd Field

Ηθοποιοί: Cate Blanchett, Noemie Merlant, Nina Hoss, Sophie Kauer, Marc-Martin Straub, Adam Gopnik, Mark Strong, Sylvia Flote

Από τον σεναριογράφο, παραγωγό και σκηνοθέτη Τοντ Φιλντ, έρχεται το TAR, με την βραβευμένη με Όσκαρ, Κέιτ Μπλάνσετ στον ρόλο της Λύδια Ταρ, μιας πρωτοποριακής μαέστρου που διευθύνει μια μεγάλη γερμανική ορχήστρα. Η Ταρ βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, καθώς προετοιμάζει τόσο την παρουσίαση ενός βιβλίου όσο και την πολυαναμενόμενη ζωντανή εκτέλεση της Πέμπτης Συμφωνίας του Μάλερ. Η ζωή της θα αρχίσει να παίρνει μια απρόσμενα δραματική τροπή. Πρόκειται για μια σπουδή πάνω στη μεταβαλλόμενη φύση της εξουσίας, στον αντίκτυπό της στην κοινωνία και στην ανθεκτικότητα της απέναντι στον σύγχρονο κόσμο.

Trailer: 

YouTube player

 

UNE BELLE COURSE – Ο ΣΟΦΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΝΤΛΕΝ

Κυριακή 4/6 έως Τετάρτη 7/6 στις 21:30

Σκηνοθεσία: Christian Carion

Ηθοποιοί: Line Renaud, Dany Boon, Alice Isaaz, Jérémie Laheurte, Gwendoline Hamon , Julie Delarme

Μαντλέν, καλεί ένα ταξί. Ο Σαρλ, ένας απογοητευμένος από τη ζωή του οδηγός με τρυφερή καρδιά, δέχεται να την περάσει, από τα μέρη που επηρέασαν τη ζωή της. Μέσα από τους δρόμους του Παρισιού, αποκαλύπτεται το εξαιρετικό παρελθόν της. Δεν το γνωρίζουν ακόμα αλλά, κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, θα δημιουργηθεί μια φιλία, που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

Trailer:

YouTube player

 

VICTORIA CINEMAS ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ

Δημητριάδος 263 Βόλος

Τηλέφωνο: 2421 030303

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο:

www.victoria-cinema.gr

Ηλεκτρονικά εισιτήρια στο:

https://www.viva.gr/tickets/cinema/cine-victoria-eksoraistiki/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.