“Αντώνης Μιτζέλος φύλακας άγγελος της Φλόγας”

Στον τόπο καταγωγής και έμπνευσης του σπουδαίου συνθέτη και μουσικού, Αντώνη Μιτζέλου, τη Σκιάθο, θα διοργανωθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, 19:00, αίθουσα Γυμνασίου-Λυκείου, συναυλία του, για την υποστήριξη του Συλλόγου ‘Φλόγα’. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘Η Σκιάθος’. Τα έσοδα, που θα προκύψουν από δωρεές, θα διατεθούν υπέρ των σκοπών της Φλόγας, του δυναμικού συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Η Φλόγα είναι ο Σύλλογος των Γονιών που τα παιδιά τους αρρώστησαν από καρκίνο και αγωνίζονται για την υγεία και τη ζωή τους, με παραρτήματα σε μεγάλες πόλεις. Κύριος σκοπός του Συλλόγου είναι η συνεχής βελτίωση της παρεχόμενης ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας των παιδιών σε χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, από την ίδρυσή της το 1982. Η ‘Φλόγα’, πρόσφατα άρχισε να δραστηριοποιείται στη Σκιάθο με συντονίστριες την Γεωργία Κόκκια φοιτήτρια η οποία αντιμετώπισε τον καρκίνο πριν μερικά χρόνια νικώντας τον, και την Κυριακή Δαμάσκου τραπεζικό ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στα παιδιά.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχει το Τοπικό Τμήμα Σκιάθου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκιάθου.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘Η Σκιάθος’, ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη υποστήριξη, τον κ. Γιώργο Αντωνίου καπετάνιο του πλοίου Πρωτέας/ΑΝΕΣ, την κα Κατερίνα Κ. Κεφαλά ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Μελτέμι, τον κ. Κωνσταντίνο Κουμιώτη ιδιοκτήτη του εστιατορίου ‘Εν πλω’.
Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το περιοδικό ΠΛΕΥΣΗ που τα φετινά Χριστούγεννα πρόβαλε τη δράση της ‘Φλόγας’ και θα συνεχίσει να είναι αρωγός στις προσπάθειες των μελών της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.