«Άντρες έτοιμοι για όλα» στο δημοτικό θέατρο Νέας Ιωνίας

Αύριο Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο δημοτικό θέατρο Ν. Ιωνίας

Η μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων ετών επιστρέφει σε μια μεγάλη περιοδεία από τις θεατρικές επιχειρήσεις Τάγαρη. Με την υπογραφή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα που διασκεύασαν το διάσημο έργο των Νεοζηλανδών Stephen Sinclair και Anthony McCarten «Ladies Night», η απολαυστική κωμωδία «Άντρες Έτοιμοι για Όλα», προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα, επανέρχεται για πολλές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Στον Βόλο, θα βρεθεί αύριο Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας, στο δημοτικό θέατρο, με δύο παραστάσεις στις 6.30 το απόγευμα και στις 9.30 το βράδυ.

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν για άλλη μια φορά οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας, ενώ σπουδαίοι κωμικοί ηθοποιοί υποδύονται τους Άντρες που σκέφτονται την πιο απίθανη λύση για να εξασφαλίσουν χρήματα και να ζήσουν μια καλύτερη ζωή. Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Κώστας Ευριπιώτης, Βασίλης Κούκουρας, Χρήστος Γιάνναρης, Χρήστος Ζαχαριάδης και οι γυναίκες: Σοφία Βογιατζάκη, Βάνα Ραμπότα, Γαλήνη Τσεβά, Βίκυ Κάβουρα συμμετέχει και η Δήμητρα Παπαδήμα.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ : 6.30 ΜΜ & 9.30 ΜΜ. ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΚΑΠΝΟΠΩΛΕΙΟ ΣΠΥΡΙΔΗ ΤΗΛ. 2421214024 . Παραγωγή: Θεατρικές επιχειρήσεις Τάγαρη, οργάνωση Παραγωγής: Ντόρα Βαλσαμάκη . Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα 102.5»