Απ΄το «Εγγλεζονήσι»… «Ζητείται γαμπρός»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Νομού Μαγνησίας «Εγγλεζονήσι», θα παρουσιάσει μια ακόμη Μουσικοχορευτική – θεατρική παράσταση (κωμωδία) με τίτλο, “ Ζητείται γαμπρός”, σήμερα Πέμπτη 4 Ιούλη 2019 και ώρα 9:00 μ.μ., στο Ανοικτό Θέατρο στο πάρκο της Ν.Ιωνίας.
Μια εκδήλωση με χορούς και τραγούδια Αιγαίου Πελάγους και Επτανήσων και με πολύ, πολύ γέλιο, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Δ/ση Πολιτισμού & Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου , την Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης & Πολιτισμού (ΕΚΠΟΛ) και την Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων.
Συμμετέχουν, εκτός των χορευτικών ομάδων, εφήβων και ενηλίκων, του διοργανωτή Συλλόγου
“ ΤΟ ΕΓΓΛΕΖΟΝΗΣΙ” (χοροδιδάσκαλος Χρήστου Βιργινία) ο Πολιτ. & Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίου Βλασίου Πηλίου (χοροδιδάσκαλος Χρήστου Βιργινία), η Κρητική Αδελφότητα” Το Αρκάδι”
(χοροδιδάσκαλος Χρήστου Γιώργος). Συνοδεύουν οι μουσικοί: Λευτέρης Γάλλος (βιολί), Αντώνης Βούλγαρης (λαούτο), Φώτης Σκαμαγκούλης (κρουστά), Γιώργος Μαγαλιός (τραγούδι).
Στο ρόλο της νύφης, η Ελένη Βαφειάδου, στην αφήγηση, η Ζωή Ιωαννίδου. Σενάριο – σκηνοθεσία, οι Ουρανία Σταματιάδου και Γιάννης Παπανικολάου. Είσοδος ελεύθερη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.