«Από το γάμο στο διαζύγιο;» στο Βόλο

Την ερχόμενη Παρασκευή 24 Αυγούστου και ώρα 9 μ.μ, από το Βόλο , στο «ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ» – «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», ξεκινάει τον Β΄ Κύκλο των παραστάσεων της Καλοκαιρινής του Περιοδείας – 2018, το «ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ», με την Κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντώ: «Από το γάμο στο διαζύγιο;»

Η παράσταση είναι σύνθεση δύο μονόπρακτων του Ζωρζ Φευντώ που δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει τη ζωή δύο ζευγαριών σαν μέσα από μια κλειδαρότρυπα και να γελάσει με τα πάθη τους, που δεν παύουν να καθρεφτίζουν και τα δικά μας οικογενειακά πάθη.

…Το πρώτο ζευγάρι είναι παντρεμένο δύο χρόνια και o σύζυγος επιστρέφει σπίτι του πολύ αργά τη νύχτα από ένα πάρτι μεταμφιεσμένων. Η σύζυγος του κάνει σκηνή για την αργοπορία ενώ εκείνος προσπαθεί απελπισμένα να κοιμηθεί. Πάνω στη συζήτηση επαινεί το γυμνό στήθος μιας γυναίκας από το πάρτι, η γυναίκα του ζηλεύει… Πώς θα σταματήσει η σύγκρουση ανάμεσα σε μια ερωτευμένη γυναίκα που ζηλεύει και έναν νυσταγμένο σύζυγο;

…Στο δεύτερο μέρος παρακολουθούμε τη ζωή ενός ζευγαριού μετά από δέκα χρόνια γάμου και ένα παιδί. Η κούραση της σχέσης είναι εμφανής. Ο άντρας είναι προσηλωμένος στην εργασία του και η γυναίκα προσκολλημένη στο παιδί της. Η δυσκοιλιότητα του παιδιού μια κρίσιμη μέρα για τις δουλειές του συζύγου τα φέρνει όλα άνω κάτω…

Ο Φευντώ με το οξύ κωμικό του ένστικτο ανατέμνει τη ζωή του ζευγαριού και όλες τις καθημερινές προστριβές που γίνονται αξεπέραστες παρεξηγήσεις με έναν αριστοτεχνικό τρόπο που μας κάνει να γελάμε ασταμάτητα.

Η παράσταση παίζεται με μια έξοχη ομάδα ηθοποιών και είναι οι:
ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: 10 € – ΤΑΜΕΙΟ: 12 €, ΜΕΙΩΜΕΝΟ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ): 8 €
ΟΜΑΔΙΚΑ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ – ΑΝΕΡΓΟΙ – Α.Μ.Ε.Α – ΑΝΩ 65 ΕΤΩΝ: 5 €

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Στα καταστήματα: «ΚΕΧΑΪΔΗΣ» & «Finos Spiti» (- Ώρες καταστημάτων.)
& ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: www.viva.gr