Αποκριάτικο ραντεβού με τον Στέφανο Κάκκο & Special Guests

Στο Ergon Showground την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Ο Στέφανος Κάκκος, τραγουδιστής, μουσικός και τραγουδοποιός έρχεται από την Αθήνα μαζί με την μπάντα του, συνοδευόμενος από τα Special Guests SOURGELA και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν την πιο απολαυστική μουσικοχορευτική παράσταση των αποκριών στον φιλόξενο χώρο του Ergon Showground στο συγκρότημα Τσαλαπάτα, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου.

Μεγαλωμένος μέσα στην μουσική, με δυναμική παρουσία, ιδιαίτερη χροιά και μεγάλη εμπειρία από live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα ο Στέφανος Κάκκος εμφανίζεται πλέον στην Αθήνα! Μέσα σε ένα χρόνο έχει ήδη υπογράψει τον πρώτο του δίσκο που κυκλοφόρησε από τη Heaven Music! Το καλοκαίρι τον συναντήσαμε στη Σκιάθο όπου και μέτρησε πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις! Τον Στέφανο έχουν εμπιστευτεί καταξιωμένοι καλλιτέχνες μια εκ των οποίων είναι η Σοφία Βόσσου με την οποία τραγούδησαν μαζί σε ντουέτο του δίσκου του! Πρόσφατα κάνανε και το official remake του θρυλικού τραγουδιού «Άνοιξη» σε μια φρέσκια διασκευή.
Ο νέος, πολλά υποσχόμενος και με ιδιαίτερη δυναμική, έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις, κι έρχεται να κερδίσει όλη την Ελλάδα με την ενέργεια, τη μουσικότητα, την τρέλα του αλλά και τη νέα του δισκογραφική δουλειά που υπογράφει ο ίδιος! Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι με τίτλο Δειλά Δειλά που έχει ήδη ξεπεράσει τις 300.000 προβολές!

Στο αποκριάτικο show μαζί με τον Στέφανο θα εμφανιστούν και άλλα ταλαντούχα παιδιά εκ των οποίων η Σοφία Τζάβελλου (So you think you can dance), η Γιούλη Σταμάτη, η Κων/να Καραχάλιου και η Κατερίνα Παπαζαχοροπούλου από το Dance Studio Nikki Critchlow.

Τα Special Guests του Show είναι η τρελή παρέα, η εποποιία που έχει γίνει γνωστή με το όνομα SOURGELA που θα μας δείξουν ποιος είναι ο αληθινός Καρνάβαλος με ζωντανά σκετς, χορό και κουστούμια! Τα παιδιά της πόλης μας, που μας έχουν κάνει να γελάμε με δάκρυα στις παραστάσεις τους, για ακόμη μια φορά θα μας χαρίσουν άπειρη διάθεση μέσα από τον χαβαλέ, θετική προσέγγιση της ζωής και χιουμοριστική εκτόνωση. Μαζί μας θα είναι ο Σφίχτης, ο Νονός, ο Αδίστακτος, ο Ψηλός και ο Μπάτερφλαι! Guest DJ: Nikos Thivaios.

Η πληθωρική και ασυγκράτητη μπάντα με τον Στέφανο Κάκκο, τα SOURGELA και τον μοναδικό Νίκο Θηβαίο On Dexx μας υπόσχεται μια ξέφρενη βραδιά με πολλές εκπλήξεις και πολύ κέφι.

Τιμές εισιτηρίων: 5€ προπώληση και 6€ στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας. Έναρξη 21:30
Σημεία προπώλησης: • Οπτικά Αδαμάσογλου: Τοπάλη 73- Aλεξάνδρας, • The Beauty Clinic Skin Laser Antiaging : Τοπάλη 69 με Αλεξάνδρας, • Blossom Espresso Bar: Αγίου Νικολάου 40

• ΑΒΒΑΕΙΟ: Συγκρότημα Τσαλαπάτα. Πληροφορίες / κρατήσεις : Ergon Showground, Πολυχώρος Τσαλαπάτα. Τηλ. 242 110 8616, 695 515 1255, 694 474 7494

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.