Απόψε η συναυλία κλασικής μουσικής από τον Ροταριανό Όμιλο Βόλου

Με αφορμή τη συμπλήρωση 83 ετών από την ίδρυσή του στην πόλη

Ο Ροταριανός Όμιλος Βόλου στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων και επί τη ευκαιρία της συμπλήρωσης 83 ετών ύπαρξης και δραστηριοποίησης με ποικίλες δράσεις στην πόλη του Βόλου, πραγματοποιεί συναυλία κλασικής μουσικής που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας.
Ώρα Έναρξης:21.15
Εισιτήριο: 10 ΕΥΡΩ
Φοιτητικό – Μαθητικό: 5 ΕΥΡΩ
Ένα μουσικό ταξίδι στις γειτονιές του κόσμου, για να ακούσουμε παραδοσιακές μουσικές, όπως αυτές ενέπνευσαν μεγάλους συνθέτες.
Θα ταξιδέψουμε από την Ισλανδία ως το Αζερμπαϊτζάν και τη Ρωσία, από την Τσεχία και τα Βαλκάνια ως την πολυσυλλεκτική Μεσόγειο και από την Ιαπωνία ως τους Ινδιάνους της Αμερικής. Θα ακουστούν έργα “κλασικών”, σύγχρονων, αλλά και ανώνυμων συνθετών.
Η εικαστικός Δήμητρα Λαμπρέτση με τα χρώματα της θα συνυφάνει τα πολλά και συναρπαστικά πρόσωπα της μουσικής και του κόσμου μας.
Συμμετέχουν:
Μαρία-Ηλιάνα Κατσούρα σοπράνο, Θάνος Καρακάσης βαρύτονος, Ηλίας Σδούκος βιολί, βιόλα, Χριστόφορος Μιρόσνικοβ βιολοντσέλο, Πόπη Μαλαπάνη πιάνο,
Δήμητρα Λαμπρέτσα εικαστικά.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας . Η εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ και το magnesianews .gr είναι χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας.
Σημεία διάθεση καρτών: ΖΑΝΤΖΟΣ: Ανθ. Γαζή 141, ΝΕΜΠΗΣ – ΕΠΙΠΛΑ: Δημητριάδος 129, ΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ: Κ. Καρτάλη 73, ΣΟΦΙΑΔΗΣ:Κ. Καρτάλη 63, Π.ΜΑΡΕΔΗΣ Λογιστικό Γραφείο 28ης Οκτωβρίου 15Δ, ΣΤΕΛΙΑΡΟΣ – Φωτογραφείο: Ιωλκού 43, ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΚΕΧΑΪΔΗ 28ης Οκτωβρίου 118Α

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.