ARTENS Festival «Τι εννοείς δεν είσαι ευτυχισμένη;»

Διαδικτυακό φεστιβάλ με θέμα την έμφυλη βία, με χορηγό επικοινωνίας και την εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Η ARTENS, υπό την αιγίδα & την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, διοργανώνει ένα πενθήμερο φεστιβάλ 16 – 20 Δεκεμβρίου 2020 με θέμα την έμφυλη βία και τίτλο «Τι εννοείς δεν είσαι ευτυχισμένη;», με χορηγούς επικοινωνίας μεταξύ άλλων, το magnesianews, την εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ και το «Ράδιο ΕΝΑ». Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα διεξαχθούν μέσω της πλατφόρμας zoom meetings.
Τα βήματα συμμετοχής:
1. κάντε τώρα την εγγραφή σας στον σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMldeqtpz8tG9dvxcT8le–4GHmr4grVDib
2. κρατήστε το email με τον σύνδεσμο που σας έχει έρθει στο email σας. 3. την ημέρα και την ώρα που θέλετε να παρακολουθήσετε τις παρακάτω εκδηλώσεις ανατρέξτε στο email σας, κάντε κλικ στον σύνδεσμο (που σας είχε σταλεί) και θα μας συναντήσετε εκεί.
Πρόγραμμα ARTENS FESTIVAL 2020

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020
18:00 | Online event – Ομιλία από την Νίκη Ρουμπάνη, Πρόεδρο του Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης με τίτλο “Αλληλεγγύη και Εθελοντισμός”
19:30 | Online event – Ομιλία από τον Στέφανο Οικονόμου, Δικηγόρο στον Άρειο Πάγο, D.E.A. University of Paris και Ποινικολόγο με τίτλο “Νομική αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών”.
20:00 | Online event – Ομιλία από το WeFor ,με τον Βασίλη Κουτσούμπα, Co-founder & Executive Director at WeFor, και την Θέμιδα Σακελλαρίου, Theme and Speakers Manager με τίτλο “Λύνοντας το πρόβλημα της έμφυλης βίας, σε μία μόνο γενιά”
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020
18:00 | Online event – Ομιλία από την Αντωνία Τσαρέα, Αντιπρόεδρο του Nimertis Action Art και δασκάλα γυναικείας αυτοάμυνας. Μία διαδραστική συζήτηση για το προφίλ του δράστη με τίτλο “Χτίζοντας Αυτοπεποίθηση”
19:00 | Online event – Μία συζήτηση με την Κωνσταντίνα Νούσια, Πρόεδρο του Παρατηρητηρίου Μαιευτικής Βίας Ελλάδος, Μαία και Επιστημονικό Συνεργάτη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με τίτλο “Μαιευτική Βία στην Ελλάδα”
21:00 | Χαιρετισμός από την διοργάνωση

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.