«Batman»: Η Ζόι Κράβιτζ θα υποδυθεί την Catwoman

Έπειτα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του HBO, «Big Little Lies» και έχοντας συμπρωταγωνιστήσει στα «Φανταστικά Ζώα» της Warner Bros, η Ζόι Κράβιτζ ετοιμάζεται να σταθεί δίπλα στον Ρόμπερτ Πάτινσον για τις ανάγκες του νέου «Batman».

Η 30χρονη Κράβιτζ θα υποδυθεί την Catwoman (Σελίνα Κάιλ) στη νέα μεταφορά του γνωστού σούπερ ήρωα της DC, διαδεχόμενη τις Μισέλ Φάιφερ, Χάλι Μπέρι και Αν Χάθαγουεϊ.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα ερμηνεύσει τον ρόλο του Batman (Μπρους Γουέιν) αμέσως μετά τους Κρίστιαν Μπέιλ και Μπεν Άφλεκ, ενώ ο Τζέφρι Ράιτ είναι σε συζητήσεις για να ερμηνεύσει τον ρόλο του επιθεωρητή Γκόρντον.

Ο σκηνοθέτης των επιτυχιών «Άσε το Κακό να Μπει» και «Ο Πλανήτης των Πιθήκων», Ματ Ριβς, επιλέχθηκε από την Warner Bros για να σκηνοθετήσει το φιλμ και να υπογράψει το σενάριο.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου, η ταινία δεν θα καταπιαστεί με το ξεκίνημα της ζωής του Μπάτμαν, όπως οι προηγούμενες μεταφορές, αλλά θα τον παρουσιάσει ιδιαίτερα ενεργό, σε νεαρή ηλικία. Η διάθεση του νέου φιλμ θα είναι περισσότερο νουάρ μυστηρίου, με τον Batman σε ρόλο ντετέκτιβ, δίνοντας έμφαση στο μυαλό και την καρδιά του χαρακτήρα.

Ο 53χρονος Ριβς, επίσης, δήλωσε πως η νέα ταινία θα φέρει έμπνευση από τον Άλφρεντ Χίτσκοκ. Συγκεκριμένα, έχει γίνει ήδη γνωστό πως η ταινία θα βασιστεί σε πρωτότυπο υλικό και δεν θα έχει άμεση σχέση με το σύμπαν της DC που έχουμε δει μέχρι τώρα, κάτι που πιθανότατα προϊδεάζει μια ξεχωριστή εκδοχή του σκοτεινού ιππότη της Gotham, σε παρόμοιο ύφος με εκείνη του φετινού Τζόκερ.

Η ταινία πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του 2020, ενώ η ημερομηνία εξόδου της στις αίθουσες έχει οριστεί για τις 25 Ιουνίου του 2021.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.