Χορευτική παράσταση αφιερωμένη στην Κύπρο στην 4η Ημέρα της Ναυτικής Εβδομάδας

Συνεχίζεται η Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο, που διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, μέσω του Φορέα Πολιτισμού της «Μαγνήτων Κιβωτός», σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Βόλου, την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και Βορείων Σποράδων, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου Α.Ε., το Επιμελητήριο Μαγνησίας και την Ένωση Κυπρίων Νομού Μαγνησίας. Τιμώμενη για φέτος περιοχή, η Μεγαλόνησος Κύπρος, ιδιαιτέρως δε η προσφυγική Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.

Την Τετάρτη 19 /6, στις 8.00 μ.μ. στην Αίθουσα «Εξωραϊστικής Λέσχης Κοινωνίας Βόλου», σε συνεργασία με το 2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Βόλου, θα παρουσιαστεί ένα αφιέρωμα στα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το οποίο θα περιλαμβάνει  έκθεση εικαστικών έργων των μαθητών, ιστορικές αναφορές από τις φιλολόγους του σχολείου και απαγγελία ποιημάτων. Υπεύθυνη η Διευθύντρια Δρ. Σοφία Κανταράκη.

Ακόμα στις 9.00 μ.μ στην Παραλία Βόλου, μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης  θα πραγματοποιηθεί Χορευτική παράσταση– αφιέρωμα στην Κύπρο με τίτλο: «Κύπρος- Μισός αιώνας άσβεστης μνήμης» των τμημάτων των Κοινωνικών Κέντρων του Δήμου Βόλου. Φορέας Υλοποίησης είναι η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης και Διαχείριση Κοινωνικών Κέντρων Δήμου Βόλου με υπεύθυνη Αντιδήμαρχο την κ. Παρασκευή Αναγνώστου – Στάθη.

 

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν :

1) ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

2) ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

3) ΤΜΗΜΑΤΑ ΛΑΪΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

4) ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΝΗΠΙΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ναυτικής Εβδομάδος μπορείτε να το δείτε εδώ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.