Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Μουσικού σχολείου Βόλου

Το Μουσικό Σχολείο Βόλου πιστό στο πνεύμα των ημερών και θέλοντας να συμβάλει στο πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από την Τέχνη και την ελπιδοφόρα αντιπροσώπευσή της από τα παιδιά, διοργανώνει μια μεγάλη, εορταστική, χριστουγεννιάτικη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 7.30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση- πρόσκληση, «θα ακουστούν γνωστές και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλον τον κόσμο, σε κλασικές αλλά και τζαζ αποδόσεις, κλασικά έργα Μότσαρτ και Γκριγκ, δημοφιλή βαλς του Στράους, αποσπάσματα από τον «Καρυοθραύστη» του Τσαϊκόφσκι και χορωδιακά χριστουγεννιάτικα από γνωστές κινηματογραφικές ταινίες.
Την εκδήλωση διοργανώνουν οι καθηγητές πιάνου του σχολείου Ελένη Δαμασιώτη, Ειρήνη Κουτσαυλή και Στέφανος Κωνσταντινίδης. Συνεργάζονται επίσης οι καθηγητές Πέπο Σάλεμ, ΚωνσταντίνοςΓράβος, Νικολαΐδης Νίκος, Γιαρέντη Ρωξάνη, Φροξυλιά Φιλαρέτη. Στην εκδήλωση πρωταγωνιστούν οι μαθητές μας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.