Χριστουγεννιάτικες συναυλίες από τη Μικτή Χορωδία Αγριάς

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μετά τη βραδιά των εγκαινίων του ανακαινισμένου Δημοτικού Θεάτρου Βόλου,  στην οποία συμμετείχε και η  Μικτή Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Αγριάς Δήμου Βόλου μαζί με άλλες έξι Χορωδίες και την Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου,  η Χορωδία ετοιμάζεται για την συναυλία που θα δώσει το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00, στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα στην Αγριά, όπου υπό την διεύθυνση και διδασκαλία του μαέστρου της κ. Νίκου Αδρασκέλα, θα  αποδώσει ύμνους  και μελωδίες των Χριστουγέννων.

Επίσης,  την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου θα λάβει μέρος στα «Μελωδικά Χριστούγεννα», εκδήλωση- συναυλία που διοργανώνει η Χορωδία Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας στον Ι. Ναό Αναλήψεως Βόλου στις 11.30, μετά τη Θ. Λειτουργία.

Τελευταία εμφάνιση της Χορωδίας για το 2023 θα είναι την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00, στον Ι. Ν. Αγίου Κωνσταντίνου προσκεκλημένη της Πολυφωνικής Χορωδίας Γ. Καρκάλα με εορταστικό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.