Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση απ΄τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο

Το πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντάνεψε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, στην κεντρική πλατεία της Νέας Αγχιάλου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε.
Τα χαμόγελα και οι χαρούμενες παιδικές φωνούλες “γέμισαν” τον χώρο όπου βρισκόταν ο αγαπημένος και παιχνιδιάρης Ξυλοπόδαρος και η Χιονάτη, που με φαντασία και μεράκι ζωγράφισε Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες στα παιδικά προσωπάκια.

Η παιδική χορωδία του Φιλοπρόοδου Συλλόγου και η μαέστρος μας κα Χαρά Σταυράκη-Αναγνώστου, μέσα από γνωστές κι αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, πλημμύρισαν την πλατεία μας, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και κάνοντάς μας κοινωνούς της Χριστουγεννιάτικης μαγείας.
Το νηπιακό τμήμα του χορευτικού του συλλόγου και η χοροδιδάσκαλος κα Θάλεια Μπούτλα, παρουσίασαν ένα μικρό δείγμα των χορευτικών ικανοτήτων τους. Το παιδικό και εφηβικό τμήμα, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου μας κου Θανάση Μπέα, παρουσίασαν χορούς της πατρίδας του Αη-Βασίλη, της Καππαδοκίας.
Η φωταγώγηση του δέντρου έγινε μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού από όλους τους παρευρισκομένους. Προσεφέρθησαν σοκολατάκια και αναψυκτικά στους μικρούς μας φίλους καθώς και ζεστό κρασί στους μεγάλους.
Μέσα στο καφενεδάκι,”Στου καφέ τα Παραμύθια” παρουσιάστηκαν Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που φιλοτεχνήθηκαν με ιδιαίτερο μεράκι και διάθεση.
Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου, ευχαριστούν το Δήμο Βόλου για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Ευχαριστούν επίσης τον κο Νίκο Τοκαλή για την προσφορά του κρασιού, τις κυρίες Μαρία Πολάτου και Βάγια Μαλαματλή για την προσφορά δημιουργιών τους στην έκθεση.
Τέλος, ευχαριστούμε πολύ, όλους εσάς που παρευρεθήκατε και συμμετείχατε στη μικρή μας γιορτή.!
Μια γιορτή, που η αρχική της ιδέα ,τρία χρόνια πριν, ήταν της Γιάννας της Μπούτλα ,στη μνήμη της οποίας ήταν αφιερωμένη η φετινή εκδήλωση.
Καλά Χριστούγεννα και του χρόνου με υγεία!!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.