Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΔΑΠ Αρτέμιδας

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Κάτω Λεχωνίων ( Αρτέμιδας) της ΚΕΚΠΑ –ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου θα πραγματοποιήσει όπως κάθε χρόνο, χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλα τα παιδιά από 5 έως 12 χρονών.
Η εκδήλωση με τίτλο «Άγιος Βασίλης έρχεται…» θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΚΔΑΠ το απόγευμα της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2019, στις 16.00 -17.30 μμ για νήπια, α΄ και β΄ δημοτικού και στις 18.00-19.30μμ για γ΄ έως στ΄ δημοτικού.
«Σε μια μακρινή χώρα την Καισάρεια, ο Άγιος Βασίλειος προσευχόταν στο Θεό να γλυτώσει το λαό του όχι μόνο από τον εχθρό που την πολιορκούσε, αλλά και από τον εσωτερικό εχθρό, την απληστία, που φωλιάζει μέσα μας. Έτσι φτιάχτηκε μια φορά κι έναν καιρό στη μακρινή εκείνη χώρα η πρώτη βασιλόπιτα.
Με ιστορίες, παιχνίδια, θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, κάλαντα, κατασκευές και κεράσματα, θα περάσουμε όμορφες γιορτινές στιγμές.

Το Κ.Δ.Α.Π. Κάτω Λεχωνίων είναι συγχρηματοδοτούμενη δομή από την Ε.Ε. και την Ελλάδα, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση». Τηλέφωνο επικοινωνίας 24280 94000».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.