Διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου “Ποιήματα- Σχήματα” με τη συγγραφέα Αγ. Θάνου και τον εικονογράφο Δημ. Μόραρο

Διοργανώνεται από το βιβλιοπωλείο "Πλαστελίνη"

Μια διαφορετική παρουσίαση του βιβλίου “Ποιήματα -Σχήματα” διοργανώνει τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στις 7.30 το απόγευμα το βιβλιοπωλείο “Πλαστελίνη”, που βρίσκεται στην οδό Γιάννη Δήμου 39Γ.
Στον εξωτερικό χώρο του βιβλιοπωλείου και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, θα πραγματοποιηθεί ένα ιδιαίτερο δημιουργικό απογευματινό με την παρουσία της συγγραφέως Αγγελικής Θάνου με το βιβλίο της «Ποιήματα – Σχήματα» και τον εικονογράφο – ζωγράφο του βιβλίου Δημήτρη Μοράρο, σε μια αμφίδρομη επικοινωνία με τα παιδιά με ιδιαίτερα ακούσματα και υπέροχα χρώματα.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης καλούν τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους ώστε να λάβουν “μικρές μπουκίτσες” τέχνης με ποίηση και ζωγραφική, καθώς επισημαίνουν αυτές είναι απαραίτητες για την σωστή ανάπτυξή τους όσο το φαγητό, ο αέρας, το παιχνίδι. Με το βιβλίο της Αγγελικής Θάνου με τον τίτλο Ποιήματα – Σχήματα, με εικονογράφηση Δημήτρη Μοράρου, από τις εκδόσεις Πηγή, ίσως τελικά ανακαλύψουν όλοι τι είναι ένα ποίημα. Το εν λόγω βιβλίο θα πρέπει να σημειωθεί πως μπήκε στη χρυσή λίστα του Elniplex.gr.
Σύντομο βιογραφικό της Αγγελικής Θάνου

Η Αγγελική Θάνου κατάγεται από τα Κανάλια της Μαγνησίας. Κατοικεί στην πόλη του Βόλου. Εργάστηκε στην Προσχολική Εκπαίδευση ως Νηπιαγωγός και ως Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής στην Μαγνησία και στις Κυκλάδες. Είναι Διδάκτωρ στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Δώδεκα βιβλία φέρουν το όνομά της.
Σύντομο βιογραφικό του Δημήτρη Μόραρου

Ο Δημήτρης Μοράρος είναι ζωγράφος. Ασχολείται με τη Χαρακτική και τις Γραφικές τέχνες. Έχει σχεδιάσει EX LIBRIS και επιμελείται εκδόσεις βιβλίων και εντύπων. Ζωγράφισε μεταξύ άλλων, έργα για τρία βιβλία με διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.
Εκθέτει τη δουλειά του σε ατομικές και συμμετέχει σε ομαδικές εκθέσεις, κυρίως στην Ελλάδα. Ζει στο Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.