Διάλειμμα διαβάζοντας ιστορίες… απ΄το ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Το κουδούνι χτύπησε ξανά και για τους μικρότερους μαθητές.
Τα διαλείμματα θα είναι μεγαλύτερα, αλλά «διαφορετικά».
Ας έχετε μαζί σας ένα βιβλίο, για να μοιραστείτε εμπειρίες,
«Διαβάζοντας Ιστορίες».

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, «οι πόρτες των σχολείων άνοιξαν ξανά και είμαστε σίγουροι ότι όλοι επιστρέψατε με μεγάλο ενθουσιασμό. Τόσο καιρό αναπολούσατε τα παιχνίδια και τα αστεία με τους συμμαθητές σας στην τάξη, αλλά κυρίως στο διάλειμμα. Τα διαλείμματα τώρα θα είναι πιο λίγα, αλλά πιο μεγάλα σε διάρκεια και λίγο διαφορετικά, καθώς παιχνίδια με μπάλες ή κάρτες που ανταλλάσσουν χέρια δεν επιτρέπονται για την ασφάλεια όλων μας.
Σας προτείνουμε λοιπόν να έχετε μαζί σας ένα βιβλίο. Μπορείτε να το διαβάσετε, να ανταλλάξετε απόψεις και εμπειρίες (αυτή η ανταλλαγή επιτρέπεται) με τους συμμαθητές σας και να μιλήσετε για τους ήρωες που ξεχωρίζετε. Μπορείτε ακόμα να φτιάξετε και τη δική σας αυτοσχέδια λέσχη ανάγνωσης για το διάλειμμα.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές επιλογές από τη σειρά Διαβάζω Ιστορίες, βιβλία που χωρούν εύκολα στη σχολική τσάντα και μπορεί κανείς να διαβάσει παντού. Με ιστορίες από τη σχολική ζωή, ιστορίες αστείες, ιστορίες για τις ανθρώπινες και τις οικογενειακές σχέσεις, για την πολύτιμη αξία της φιλίας, ιστορίες που θα αφήσουν τη φαντασία σας ελεύθερη να ταξιδέψει όσο πιο μακριά μπορεί. Φυσικά μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες εναλλακτικές στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας ή στο site www.metaixmio.gr».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.