Δράσεις πολιτισμού στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ειδική εκδήλωση προς τιμή του συμπολίτη Αργύρη Πανταζάρα

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων και η Θεατρική Ομάδα Βόλου «ΔραΠαίκτες» συνδιοργανώνουν ειδική εκδήλωση προς τιμή του συμπολίτη μας Αργύρη Πανταζάρα, που διαπρέπει στα θεατρικά δρώμενα της χώρας, ενώ το 2016 βραβεύθηκε με το βραβείο καλύτερου ηθοποιού «Δημήτρης Χορν».

Το πρόγραμμα της ειδικής αυτής τιμητικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειο Βόλου στις 9.15 το βράδυ, θα περιλαμβάνει επίσης σύντομες προσφωνήσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου και για τον τιμώμενο ηθοποιό, video αφιέρωμα και μουσικά δρώμενα.

Η Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου είναι από το 1961 η ετήσια γιορτή της διεθνούς θεατρικής κοινότητας, πρωτοεμφανίσθηκε με πρωτοβουλία του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου κι εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Μαρτίου με θεατρικά δρώμενα και άλλες συναφείς με το θέατρο εκδηλώσεις.

Σε σχετικές της δηλώσεις η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει ανάλογες εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό. Στηρίζει ανθρώπους που με μοναδικό όπλο την αγάπη τους για τον πολιτισμό και τη διάθεση να προσφέρουν, πολλές φορές εθελοντικά, διοργανώνουν εκδηλώσεις, σε διάφορα μέρη του Νομού μας, με αποτέλεσμα να προσελκύουν επισκέπτες και από άλλες περιοχές της χώρας μας. Από την πλευρά μας εμείς, ως Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, με κάθε τρόπο στηρίζουμε πολιτιστικές και όχι μόνο εκδηλώσεις, με σκοπό να διατηρήσουμε τον πολιτισμό μας, τη ήθη και τα έθιμα του τόπου μας και της πατρίδας μας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.