Δράσεις στο «Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου»

Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων» και την «Ημέρα Πολιτισμού», το «Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου», διοργανώνει για το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Μαΐου 2017, δράσεις, και συγκεκριμένα:

α. Ξεναγήσεις, με ελεύθερη συμμετοχή, στο ανακαινισμένο Μουσείο & στον Σταθμό της Άνω Γατζέας: Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Μαΐου, ώρες 10:30, 12:30 & 15:30

β. Βιωματικό σεμινάριο δημιουργικής γραφής, με αφορμή την φωτογραφική έκθεση της Μαρίας Στέφωσης «Κ. Π. Καβάφης… αβέβαιες μνήμες», υπό την καθοδήγηση του φιλολόγου – συγγραφέα Διονύση Λεϊμoνή, το Σάββατο 20 Μαΐου και ώρα 12:30. Ελεύθερη συμμετοχή, αριθμός συμμετεχόντων περιορισμένος, απαιτείται προεγγραφή

γ. Σεμινάριο κατασκευής παραδοσιακού σαπουνιού* το Σάββατο 20 Μαΐου, ώρα 6:00 το απόγευμα. Δικαίωμα συμμετοχής: 5,00 €, αριθμός συμμετεχόντων περιορισμένος, απαιτείται προεγγραφή.

Προεγγραφές: Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο [email protected] γράφοντας το όνομά και το τηλέφωνό τους και την εκδήλωση που ενδιαφέρονται, μέχρι την Πέμπτη 18 Μαΐου.

Οδηγίες πρόσβασης στο Μουσείο: Οδικώς μέχρι την εκκλησία στην Άνω Γατζέα και μετά με το καλντερίμι προς τον Σταθμό. Με το Τρενάκι 10:00 η ώρα από τα Άνω Λεχώνια με επιστροφή 15:30 από την Γατζέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.