«Duo Plegma» με βιολοντσέλο και πιάνο στην Τσαγκαράδα

Συναυλία μουσικής δωματίου θα δώσει το Duo Plegma που αποτελείται από δύο νέους και καταξιωμένους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μουσικούς, τον Δημήτρη Καραγιαννακίδη -Σαμσαρέλο, βιολοντσέλο, και τον Αλέξιο Λίζο, πιάνο. Συγκεκριμένα, οι 2 μουσικοί θα εμφανιστούν στις 5 Ιανουαρίου και ώρα 18.00, στο Ξενοδοχείο “Ο Χαμένος Μονόκερως” στην Τσαγκαράδα, με έργα Felix Μendelssohn-Bartholdy και L.v.Beethoven. Το ίδιο πρόγραμμα θα παρουσιάσουν και στις 8 Ιανουαρίου στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, «η συνεργασία του Δημήτρη Καραγιαννακίδη και του Αλέξιου Λίζου ξεκίνησε το 2011, ως αποτέλεσμα μιας κοινής αναζήτησης και ανταλλαγής απόψεων. Το ρεπερτόριό τους καλύπτει διαφορετικές εποχές, με έργα από την κλασική περίοδο ως και τον 21ο αιώνα. Ως Duo Plegma, έχουν δώσει επανειλημμένα συναυλίες στην Ελλάδα και το Βέλγιο και την άνοιξη του 2018 θα εμφανιστούν στη Γερμανία. Για περισσότερες πληροφορίες: www.pianolesleuven.be

Η συναυλία αποτελεί συνεργασία του Διεθνούς Φετιβάλ Πηλίου και του ξενοδοχείου “Ο Χαμένος Μονόκερως”, και η είσοδος είναι 8 και 5 Ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, στο τηλέφωνο 2426049930».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.