«Δυο γυμνά άσπρα χέρια» με τη Μελίνα Μποτέλλη στην Παλιά Ηλεκτρική

Η νέα παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στις 20:00 παρουσιάζεται στο Θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας» η νέα παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου. Πρόκειται για τον Θεατρικό – Μουσικό Μονόλογο «Δύο Γυμνά Άσπρα Χέρια» με τη Μελίνα Μποτέλλη.

Συμπληρώνοντας σχεδόν 45 χρόνια στο θεατρικό σανίδι και την τηλεόραση,  η Μελίνα Μποτέλλη, μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς της Ελλάδας, ερμηνεύει  τον Θεατρικό – Μουσικό Μονόλογο, που η ίδια συνέγραψε και σκηνοθέτησε.  Το έργο αυτό  μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας ύμνος στη  Μητρότητα και την Τέχνη της Μουσικής. Τα «ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ» είναι το αντίδοτο στην απίστευτη βία των ημερών και ειδικά κατά των γυναικών.

Η παράσταση αυτή ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018.  Ταξίδεψε και θριαμβεύει σε όλη την Ελλάδα, από Αθήνα έως Θεσσαλονίκη, από Χανιά έως Δράμα, από Ηράκλειο έως Σέρρες, από Μονεμβασιά έως Αμύνταιο, από Κέρκυρα έως Ορεστιάδα, από Γρεβενά έως Κομοτηνή. Από την πρωτεύουσα και την συμπρωτεύουσα και τις πρωτεύουσες νομών, έως τις μικρές ακριτικές πόλεις της Πατρίδας μας, συγκλονίζει το κοινό, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και μορφωτικό επίπεδο.

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια, που συνέδεσε το όνομά της με  μεγάλες θεατρικές και τηλεοπτικές επιτυχίες, θα αγγίξει τις ψυχές των Θεσσαλών με τον Θεατρικό – Μουσικό της Μονόλογο «ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ», στον χώρο που ταιριάζει απόλυτα στο έργο της, το Θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας».

Η ευαίσθητη Αρετή στη σειρά «ΑΠΩΝ» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η δυναμική τσιγγάνα μάνα Αφροδίτη στους «ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ» του Μανούσου Μανουσάκη και η εμβληματική Μάνα της Κρήτης, Ουρανία Σταματάκη, στη σειρά «ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ» του Στράτου Μαρκίδη και της Υβόνης Μεταξάκη, αγκαλιάζει με τα «ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ»  τον  Βόλο.

Η παράσταση είναι κατάλληλη και για παιδιά άνω των 6 ετών,  Κείμενο – Σκηνοθεσία – Φωτισμοί – Ερμηνεία: Μελίνα Μποτέλλη. Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, ώρα 20:00.

Δυο γυμνά άσπρα χέρια

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, ώρα 20:00

Εισιτήρια: Γενική Είσοδος 10€, Φοιτητικό, Μαθητικό, Ανέργων: 5€

Προπώληση: Τicketservices.gr,  ΚΕΧΑΪΔΗΣ -Μουσική- Ήχος-Φως,Τηλ. : 2421037891 & στο ταμείο του Θεάτρου μία ώρα πριν την παράσταση.

Πληροφορίες: Διεύθυνση Πολιτισμού/Τμήμα Θεάτρου, Τηλ.: 24210 82870

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.