Έγινε ο αγιασμός των χορευτικών συνόλων και της παιδικής χορωδίας του Φιλοπρόοδου

Έναρξη των τμημάτων, το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Οκτωβρίου

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του «Βαρνάλειου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αγχιάλου», ο αγιασμός των χορευτικών συνόλων και της παιδικής χορωδίας του Φιλοπρόοδου Συλλόγου. Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Γεώργιος Κουρκουβάτης που ευχήθηκε καλή χρονιά στα παιδιά και στους γονείς που παρευρέθησαν.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πετρίδη Βαλασία, εκ μέρους του Δ.Σ. καλωσόρισε τα παλιά και τα νέα μέλη και ευχήθηκε δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά.

Μαέστρος της παιδικής χορωδίας θα είναι η κ. Χαρά Σταυράκη, χοροδιδάσκαλος των τμημάτων παιδικό-εφηβικό-ενηλίκων-παρουσιάσεων, ο κ. Θανάσης Μπέας και του τμήματος νηπίων η κ. Θάλεια Μπούτλα.

Μετά το πέρας του αγιασμού προσφέρθηκαν γλυκίσματα και αναψυκτικά.

Ακολούθησε γλέντι έναρξης στην ταβέρνα “Αλέξανδρος”, όπου φίλοι και μέλη του συλλόγου χόρεψαν και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τραγούδια και σκοπούς της πατρίδας μας, που επιμελήθηκε ο κ. Θανάσης Μπέας. Η έναρξη των τμημάτων θα γίνει το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Οκτώβρη αντίστοιχα για όλα τα τμήματα στο Βαρνάλειο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αγχιάλου.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Φιλοπρόοδου που μας στηρίζουν σε κάθε μας προσπάθεια.
Ευχόμαστε σε όλους καλή σχολική χρονιά, με δημιουργία, δράσεις, στόχους και επιτυχίες!!

¨”Ο χορός είναι η κρυμμένη γλώσσα της ψυχής και
η μουσική η πένα της…”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.